compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Johnny Depp wint twee MTV Movie Awards

Johnny Depp wint twee MTV Movie Awards

Transformers verkozen tot beste film

Ondanks de grote brand, die een aantal sets van Universal Studio en de populaire King Kong-attractie verwoeste, kon de uitreiking van de MTV Movie Awards in het nabijgelegen Gibson Amphitheater gewoon doorgang vinden.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Voor de 17de keer werden de filmprijzen uitgereikt door de kijkers van de populaire muziekzender. In de weken voor het evenement kon online gestemd worden.

De enige meervoudige winnaar van het prijzengala was Johnny Depp, die zowel voor zijn komische rol in Pirates of the Caribbean: At World's End als voor zijn rol als de demonische kapper in Sweeney Todd. Hij versloeg daarmee Javier Bardem, die eerder dit jaar een Oscar won voor zijn ijzingwekkende personage in No Country for Old Men.

Tot beste film werd Transformers van regisseur Michael Bay verkozen. Bay verklaarde dat er een vervolg in de maak is, waarvan de opnames deze week beginnen. De prijzen voor beste acteur en actrice gingen naar respectievelijk Will Smith en Ellen Page.

Presentatie van de avond lag in handen van Mike Myers. Hij stond kort stil bij de brand, die kort daarvoor een deel van de Universal Studio's verwoestte. Hij richtte zich niet op de ontstane schade, maar zette de te verwachten films van Universal extra in de schijnwerpers.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.