compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Terminal

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Terminal

Margot Robbie (Annie / Bonnie)

Margot Robbie (Annie / Bonnie)

Delen op facebook
Terminal
Hong Kong, Hongarije, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2018, 95 min,

In Terminal wordt de kronkelige verhalen van twee moordenaars die een sinistere missie uitvoeren, een leraar die vecht tegen een dodelijke ziekte, een raadselachtige conciërge en een nieuwsgierige serveerster die een gevaarlijk dubbelleven leidt. Moorddadige gevolgen ontrafelen zich in het holst van de nacht als hun levens allemaal met elkaar verweven raken door toedoen van een mysterieus crimineel meesterbrein dat vastbesloten is om wraak te nemen.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Terminal trailer en bijzonderheden

De film was slechts in één bioscoop in heel Groot Brittannië te zien tijdens de openingsweek na de release.

Een kopie van Alice in Wonderland van Lewis Carroll speelt een prominente rol in de film. Het is duidelijk een bloemlezing die zowel Alice's Adventures in Wonderland als het vervolg Through the Looking Glass verzamelt. Personages reciteren af en toe regels uit beide boeken op een geïmproviseerde manier. De stripclub heeft als thema het personage White Rabbit uit het boek.

In de caféscène tussen Annie en Bill blijft Annie's glas melk zich op magische wijze vullen.

Trailer van TerminalBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Terminalhttps://i1.ytimg.com/vi/l3QzmHYXPLk/hqdefault.jpg2021-09-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De speelfilm is het regiedebuut van Vaughn Stein, die zijn carrière begon als assistent-regisseur voor films als The Dark Knight (2008), Beauty and the Beast (2017) en World War Z (2013).
De 27-jarige Australische actrice Margot Robbie beleeft een spectaculair ontwikkelende carrière met filmtitels als I, Tonya (2017), Suicide Squad (2016) en The Wolf of Wall Street (2013).

Terminal - Bioscopen, Tijden & Tickets

Terminal in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Terminal zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

's Nachts in een treinterminal zijn 2 moordenaars bezig een sinistere missie uit te voeren en kruisen de levens van een terminale leraar, een conciërge en een nieuwsgierige serveerster die een dubbelleven leidt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Beagle Pug Films, Hassell Free Production, Highland Film Group (HFG), LuckyChap Entertainment, Miscellaneous Entertainment, Proton Cinema (production services), Rapid Farms Productions (In association with), RuYi Media, Subotica

Cast & Regisseur

Margot Robbie

Annie / Bonnie
Mike Myers

Clinton / Mr. Franklyn
Vaughn Stein

Regisseur

Nieuws over Terminal