compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher: films, nieuws

 
Biografie van Ashton Kutcher
Ashton Kutcher in The King
Ashton Kutcher in The King
Aston Kutcher groeide op met zijn tweelingbroer, oudere zus en ouders die later scheidden. Na een moeilijke jeugd met criminele activiteiten, depressiviteit en problemen op school begon hij in 1997 een carrière als fotomodel. Na een reclamecampagne deed hij auditie voor de tv-serie "That '70s Show". Hij zou hierin tot 2006 de rol van Michael Kelso gaan vervullen.

Deze rol leverde hem bekendheid en diverse andere banen op. Zo presenteerde hij vanaf 2003 een aantal jaren het MTV verborgen camera-programma Punk's Not Dead en speelde hij in verschillende films. Op het witte doek was hij onder andere te zien in Dude, Where's My Car (2000), Just Married (2003) en The Butterfly Effect (2004).

In 2005 trouwde hij met de 16 jaar oudere actrice Demi Moore waardoor hij nog meer in de picture kwam te staan. Hij speelde nadien onder meer in Bobby, The Guardian (2006) en What Happens In Vegas (met Cameron Diaz, 2008).
Trivia over Ashton Kutcher
Getrouwd met Demi Moore.
Ashton Kutcher In het nieuws
© Universal Pictures

Leven Steve Jobs opnieuw in de schijnwerpers

23-11-2015 Volgende week gaat alweer de tweede film over het leven van Steve Jobs in première. In tegenstelling tot de eerste film uit 2013 met Ashton Kutcher, gaat de nieuwe film echter niet over het hele leven van Jobs, maar concentreert de film zich op drie belangrijke productlanceringen.

Steve Jobs

Nieuw pad voor Jobs film

21-11-2014 De nieuwe film rondom Apple-oprichter Steve Jobs, heeft een andere richting genomen. Producent Sony heeft namelijk het project laten vallen. Eerder kwam er naar voren dat acteur Christian Bale toch van de hoofdrol afzag.

Een Razzie

Razzie nominaties bekend

16-1-2014 De meeste awarduitreikingen zijn voor de allerbesten. Dit is niet het geval bij de Razzies. Een Razzie is een filmprijs voor het slechtste van Hollywood. Deze prijzen zijn dan ook niet altijd even populair bij de sterren.

Speelweek 36: deze week in première

4-9-2013 September is begonnen en dat betekent dat het culturele seizoen weer is begonnen. We merken het ook aan het aantal films uit dat uitkomt: deze week zijn het er zeven! De film van de week is Riddick.

Steve Jobs film uitgesteld

20-3-2013 De release van de film over Steve Jobs is uitgesteld. De film met Ashton Kutcher als Jobs zouy op 19 april in Amerika in premiere gaan maar dit is uitgesteld. Wanneer de film nu uitkomt is niet bekend.

<  12  >
Laatste filmnieuws
Ashton Kutcher Feiten
Ashton Kutcher in What Happens in Vegas© (c) 2008 Twentieth Century-Fox Film Corporation
acteur, producent, stemacteur
Geboren 7-4-1978
Aston Kutcher belande via modelwerk en acteerwerk voor televisie in de filmwereld terecht. Hij speelde o.a. in Dude, Where's My Car (2000) en The Guardian (2006). Hij kreeg nog eens extra bekendheid door zijn huwelijk met steractrice "Demi Moore
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
70 films in Arnhem deze week
70 films in Arnhem deze weekVandaag wordt er in Arnhem maar liefst 84 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl