compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuw pad voor Jobs film

Nieuw pad voor Jobs film

De nieuwe film rondom Apple-oprichter Steve Jobs, heeft een andere richting genomen. Producent Sony heeft namelijk het project laten vallen. Eerder kwam er naar voren dat acteur Christian Bale toch van de hoofdrol afzag.

Delen op facebook
Steve Jobs

Steve Jobs

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De biografiefilm, naar het boek van Walter Isaacson, is echter nog niet geheel afgeschreven. Universal heeft namelijk grote interesse in de Jobsfilm getoond. Het lijkt erop dat de studio de biopic onder zijn dak zal nemen en het weer leven zal inblazen. Beiden studios hebben nog niet officieel gereageerd.

Regisseur Danny Boyle en scenarioschrijver Aaron Sorkin zijn nog steeds aan boord en hebben recentelijk een nieuwe hoofdacteur op het oog. Michael Fassbender lijkt voorlopig de meest prominente kandidaat voor de hoofdrol. Naast Fassbender is Seth Rogen ook nog in gesprek met de makers van het project, hij zal waarschijnlijk de rol van Steve Wozniak (mede-oprichter van Apple) op zich nemen.

Eerder werd er al een biopic van de Apple frontman gemaakt, waarin Ashton Kutcher in de huid kroop van Steve Jobs. Die film, jOBS, werd matig ontvangen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.