compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 19/ 2008

Box Office Update - week 19/ 2008

What Happens in Vegas binnen op de eerste plaats

13-5-2008 Twee binnenkomers deze week: What Happens In Vegas vervangt Iron Man op de eerste en Speed Racer komt binnen op de zevende plaats. Verder weinig verandering.

Delen op facebook

De hoge verwachtingen van Iron Man worden niet vervuld. Zo'n groot succes als het in Amerika was, stond de film hier maar één week op de eerste plaats in de Box Office. Iron Man werd deze week van zijn plaats gestoten door de commerciële Hollywoodfilm What Happens In Vegas, die waarschijnlijk vooral zijn succes dankt aan de acteurs Cameron Diaz en Ashton Kutcher. De film gaat over twee vrijgezellen die in een dronken nacht trouwen, met alle gevolgen van dien.

Naast What Happens In Vegas komt deze week Speed Racer binnen op de zevende plaats. Deze familiefilm vertelt het verhaal van een jonge autocoureur die roem probeert te vergaren met de hulp van zijn familie en een geavanceerde race-auto. Verder is er deze week weinig veranderd. Dunya & Desie is één plek gezakt naar nummer drie, Fool's Gold staat twee plaatsen lager op nummer vijf en Winx Club & het Geheim van het Verloren Rijk beleeft een come back met een sprong van de tiende naar de achtste plaats.

Donderdag komen drie nieuwe films uit. Happy-Go-Lucky gaat over de mysterieuze Poppy op wie iedereen verliefd wordt. De romantische komedie Paris is van de maker van L'Auberge Espagnole. En de komedie Be Kind Rewind toont een Jack Black die de films Back to the Future, The Lion King en RoboCop naspeelt.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.