compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Starsky & Hutch

Starsky & Hutch

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldDrugs en alcoholmisbruik

actie, komedie, misdaad

Pitch van Starsky & Hutch
Starsky & Hutch 1
Starsky & Hutch: Snoop Dogg (Huggy Bear)
Delen op facebook
Starsky & Hutch
Nederlandse première: 29-4-2004
Verenigde Staten, 2004, 101 min,
Rechercheur David Starsky wordt gekoppeld aan de relaxte Ken Hutchinson, die de zaken niet zo serieus neemt. Zodra ze met frisse tegenzin aan de slag gaan spoelt er een lijk aan. Met behulp van informant Huggy Bear komen ze op het spoor van een rijke zakenman. Nu moeten ze alleen nog voldoende bewijs zien te verzamelen.
bijzonderheden over Starsky & Hutch
Gebaseerd op de gelijknamige tv-serie uit de jaren '70. De song 'Don't Give Up On Us Baby' werd gezongen door Owen Wilson. De originele versie uit 1977 werd destijds gezongen door David Soul, die de rol van Ken Hutchinson (Hutch) speelde in de tv-serie.
Aanloop van Starsky & Hutch
Todd Phillips regisseerde ook "Hated" (1994), "Screwed" (1996), Road Trip (2000), Bittersweet Motel (2000), Old School (2003). Ben Stiller en Owen Wilson speelden eerder al samen in Zoolander, Meet the Parents en The Royal Tenenbaums.
Recensies van Starsky & Hutch
BioscoopAgenda van Starsky & Hutch

Starsky & Hutch in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Starsky & Hutch zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 16 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Rechercheurs Dave Starsky en Ken Hutchinson binden samen met verklikker Huggy Bear (Snoop Dogg) de strijd aan tegen de misdaad. Gebaseerd op de gelijknamige tv-serie.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen