compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Dodgeball

Dodgeball

***1/20
Waardering: 3.3/5

A True Underdog Story

Voor alle leeftijden

komedie

Pitch van Dodgeball
Dodgeball 1
Dodgeball: Ben Stiller (White Goodman) en Christine Taylor (I) (Kate Veatch)
Delen op facebook
Dodgeball
Nederlandse première: 23-9-2004
Verenigde Staten, 2004, 92 min,
Wanneer het sportcentrum van een groep vrienden in financiële problemen verkeert, moeten ze een manier vinden om een overname door GloboGym - een landelijk opererende fitnessketen - tegen te gaan. De vrienden besluiten mee te doen met het trefbalkampioenschap, waarmee grote bedragen zijn te winnen... alleen heeft geen van allen trefbal gespeeld en is dé concurrent uitgerekend het superteam van GloboGym.
bijzonderheden over Dodgeball
<i>Dodgeball</i> is het Amerikaanse woord voor trefbal. Tijdens de opnames maakte Ben Stiller in één sene maar liefst drie camera's kapot, en sloeg zijn echtgenote (Christine Taylor, die de rol speelt van Kate Veatch) in haar gezicht...
Aanloop van Dodgeball
Speelfilmdebuut van regisseur Rawson Marshall Thurber (USA, 1975). Acteur Rip Torn speelde ook in films als You're A Big Boy Now (1966), The Man Who Fell to Earth (1976), Men in Black II (2002) en Welcome to Mooseport (2004).
BioscoopAgenda van Dodgeball

Dodgeball in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dodgeball zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een groepje losers doet mee aan een trefbaltoernooi, met als doel om met de winstpremie hun lokale fitnessruimte te behoeden voor een faillisement.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen