compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Brad's Status

Brad's Status

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

komedie

Pitch van Brad's Status
Brad's Status: Austin Abrams (Troy) en Ben Stiller (Brad)
Brad's Status: Austin Abrams (Troy) en Ben Stiller (Brad)
Delen op facebook
Brad's Status
Nederlandse première: 28-9-2017
Verenigde Staten, 2017, 102 min,
Een vader gaat met zijn zoon langs verschillende universiteiten om kennis te maken. Daar komt hij een oude vriend tegen. De ontmoeting doet hem twijfelen over de keuzes die hij gemaakt heeft in het leven.
trailer en bijzonderheden over Brad's Status
Deze film is mede-geproduceerd door Amazon. Dit bedrijf legt zich tegenwoordig ook toe op het maken van films.
Aanloop van Brad's Status
Regisseur Mike White is vooral bekend als scenarioschrijver. Zo schreef hij onder andere de Nacho Libre en verschillende TV-series.
BioscoopAgenda van Brad's Status

Brad's Status in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Brad's Status zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een vader gaat met zijn zoon langs verschillende universiteiten om kennis te maken. Daar komt hij een oude vriend tegen. De ontmoeting doet hem twijfelen over zijn levenskeuzes. Met Ben Stiller.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Mike White, scenarist van School of Rock en The Good Girl, maakte met Brad’s Status een geestige en tegelijkertijd schrijnende komedie over een succesvolle man die het allemaal even niet meer weet

Brad Sloan (Ben Stiller) heeft het allemaal: een vaste baan, een comfortabel huis in Sacramento, een liefdevolle vrouw en een getalenteerde zoon die op het punt staat een universiteit te kiezen. Toch kan Brad het niet laten zichzelf te vergelijken met zijn studievrienden die het in zijn ogen écht gemaakt hebben: een Hollywoodregisseur, een hedgefonds-eigenaar, een bestsellerauteur en een steenrijke tech-ondernemer. Brad zóu zijn zoon moeten steunen tijdens zijn zoektocht naar de beste opleiding, maar is in plaats daarvan alleen maar met zijn eigen ‘mislukte’ leven bezig.Mike White, scenarist van School of Rock en The Good Girl, maakte met Brad’s Status een geestige en tegelijkertijd schrijnende komedie over een succesvolle man die het allemaal even niet meer weet. Met onder andere Ben Stiller, Luke Wilson en Michael Sheen.