compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 22-7 t/m 28-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 39/ 2008

Box Office Update - week 39/ 2008

Tropic Thunder verovert eerste plaats

Tropic Thunder komt binnen op de eerste plaats. Wanted en Mamma Mia! zakken ten gevolge daarvan beide één plaats. Verder weinig verandering.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Deze week kwam de actiekomedie Tropic Thunder binnen op de eerste plaats. Dit regiedebuut van acteur Ben Stiller met Jack Black, Robert Downey Jr. en Ben Stiller zelf, stoot hiermee Wanted van zijn plaats. Mamma Mia! en Mirrors zakken hierdoor ook één plek en staan nu op de derde en vierde plaats.

Op de vijfde plaats staat nog een nieuwkomer, de sf thriller Babylon A.D. met Vin Diesel in de hoofdrol. The Accidental Husband behoudt zijn zesde plaats en The Dark Knight zakt van de vijfde naar de zevende plaats. Wall-E zakt van de vierde naar de negende plaats, omgeven door Disaster Movie op de achtste en Brideshead Revisited op de tiende plaats.

Deze week komen maar liefst negen nieuwe films uit. Vooral voor de Nederlandse film gangers is er veel keuze. Radeloos, naar het gelijknamige boek van Carry Slee, zal in bijna honderd zalen draaien. Daarnaast komen het drama Het Zusje van Katia uit en Het Wapen van Geldrop, het regiedebuut van Thijs Römer. De liefhebbers van de Vlaamse taal kunnen naar Aanrijding in Moscou en nee, dit speelt zich niet af in Rusland, Moscou is een volkwijk in Gent. Regisseur David Verbeek brengt deze week de bijna geheel Chinese film Shanghai Trance uit. Het is niet allemaal Nederlands deze week. Jason Statham is te zien in de actiethriller Death Race. De wijndrinkers onder ons kunnen genieten van Bottle Shock over de geschiedenis van de wijnproductie in Californië. Ten slotte draait er een documentaire over het leven van de Franse schrijfster Francoise Sagan.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.