compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 35: deze week in première

Speelweek 35: deze week in première

28-8-2013 Volgende week is de zomervakantie dan echt voor iedereen afgelopen. Gelukkig komen er deze week nog vier mooie films uit! De film van de week is Borgman.

Delen op facebook

Borgman is de eerste Nederlandse film in 38 jaar die is geselecteerd voor het competitieprogramma van het filmfestival van Cannes.

Camiel Borgman doet zijn intrede bij een welgesteld en arrogant gezin bestaande uit twee ouders, hun drie kinderen en het kindermeisje. Zijn komst zet een reeks verontrustende gebeurtenissen in gang.

Alex van Warmerdam maakte eerder films als Ober en De laatste dagen van Emma Blank.

One Direction: This Is Us is een documentaire over de Engels/Ierse boyband One Direction. De documentaire bevat naast interviews ook veel concertbeelden. In de film is te zien hoe de jongens van hun geboortedorpen, via X-factor naar wereldfaam gingen.

Deze film is geregisseerd door Morgan Spurlock die je kent van documentaires als Super Size Me. Met deze muziekfilm laat hij een andere kant van zichzelf zien.

Dan het grappige We're the Millers: Een man (Jason Sudeikis) wordt door zijn baas gedwongen een grote hoeveelheid wiet over de grens te smokkelen. Hij verzamelt een groepje mensen die zich moeten voordoen als zijn gezin. Zijn samengestelde gezin bestaat uit een stripper, een weggelopen meisje en een nerd uit de buurt.

Jennifer Aniston lijkt met deze film en Horrible Bosses zich af te schudden van haar ietwat brave imago.

We sluiten toepasselijk af met This Is the End. Seth Rogen en zijn vrienden vieren feest in het huis van James Franco. Als de Apocalyps begint zijn alle beroemdheden op elkaar aangewezen. Buiten vergaat ondertussen de wereld.

Alle beroemdheden spelen een fictionele versie van henzelf.

Seth Rogen en Evan Goldberg hadden eerder een korte film gemaakt met hetzelfde onderwerp.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.