compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 17-6 t/m 23-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 15 2009

Box Office Update - week 15 2009

Knowing behaalt tweede plaats.

Fast & Furious behoudt deze week de eerste plaats. Knowing komt meteen daaronder binnen op de tweede plaats. Andere nieuwkomers zijn Dragonball: Evolution op de zesde en Limo op de tiende plaats.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Fast & Furious blijft op de eerste plaats staan. Op de tweede plaats komt de Knowing binnen. Nicolas Cage verandert in deze thriller van suffe professor en zorgzame vader in een held die de wereld redt van voorspelde rampspoeden.

Onder Knowing staat Monsters vs. Aliens op de derde, Bride Wars op de vierde en The Reader op de vijfde plaats. Dragonball: Evolution behaalt de zesde plaats. De verfilming van de manga strip werd niet goed ontvangen in Nederland.

Slumdog Millionaire staat al voor de negende week in de top tien en heeft in totaal al meer dan 3 miljoen euro opgebracht. Onder Slumdog staan Confessions of a Shopaholic op de achtste en My Bloody Valentine 3D op de negende plaats. De kinderfilm Limo met de vier zangeressen van Nederlandse band Kus sluit de top tien af.

Deze week gaan we terug in de tijd met The Boat That Rocked, over een illegaal radiostation in de Noordzee in de jaren zestig van de vorige eeuw. Een handvol bekende acteurs, onder wie Scarlett Johansson, Ben Affleck en Jennifer Aniston, kampen met hun relaties in He's Just Not That Into You. Ouderwets griezelen kan je deze week bij The Uninvited, van de makers van The Ring en Disturbia.

In The International wordt een van de machtigste banken ter wereld voor de rechter gesleept. Inkheart laat personages uit verhalen tot leven komen. Natuurliefhebbers die van Brazilië houden kunnen genieten van BirdWatchers. Dan zijn er deze week nog drie kleinere films. Dirty Mind met de Belgische cabaretier Wim Helsen, Atlantis over de verlegen Xenia die haar eigen plekje buiten de maatschappij vindt en Garage over een Ierse eigenaar van een benzinestation.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.