compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Seth Rogen

Seth Rogen

Seth Rogen: films, nieuws

 

Biografie van Seth Rogen

Seth Rogen in Long Shot
Seth Rogen in Long Shot
Seth Rogen is een Canadees acteur die zijn carrière begon als stand up comedian. Als acteur begon hij in de de cultserie Freaks & Geeks die na één seizoen al van de buis werd gehaald.

Seth Rogen ging toen vooral schrijven voor TV programma's. Zo schreef hij mee aan het tweede seizoen van the Ali G Show van Sacha Baron Cohen.

Judd Apatow, die Rogen op 16-jarige leeftijd had ontdekt, castte Rogen in zijn regie debuut The 40 Year Old Virgin. Deze succesvolle film lanceerde de carriere van zowel Rogen als Apatow en de twee werkte al snel weer samen in Knocked Up.

Trivia over Seth Rogen

Dumb Money trailer
In de film Funny People speelt Adam Sandler een stand-upcomedian die de mentor wordt van een onervaren comedian, gespeeld door Rogen. In het echt is Seth Rogen ook erg beïnvloed door de comedy van Sandler.

Seth Rogen In het nieuws

Sony gaat gekuiste versies van films aanbieden

8-6-2017 Sony is van plan om via VOD-kanalen gekuiste versies van hun films aan te bieden zodat ze geschikt zijn voor alle leeftijden.

© 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Speelweek 36: nieuw in de bios!

7-9-2016 Het is weer woensdag en dan zet BiosAgenda.nl altijd de nieuwste films van de week op een rijtje. Deze week zijn het er zes en de film van de week is Sully.

Speelweek 49: nu in de bioscoop

2-12-2015 We hebben deze week weer heel veel te bespreken. Er komen namelijk maar liefst elf nieuwe films uit! De film van de week is Suffragette.

TV-tip: Paul , 20:30 op SBS 9

2-6-2015 Twee nerds, gespeeld door Simon Pegg en Nick Frost, ontmoeten de alien Paul tegen (met de stem van Seth Rogen). Deze alien hangt al zestig jaar rond en de twee nerds besluiten om Paul mee te nemen op een roadtrip.

Speelweek 5: nieuw in de bioscoop

28-1-2015 Een historisch epos, een spons, een sprookje en veel arthouse. We hebben een volle én veelzijdige speelweek voor ons! Er komen maar liefst elf nieuwe films uit en de film van de week is Michiel de Ruyter.

<  1234  >
Laatste filmnieuws

Seth Rogen Feiten

acteur, producent, regisseur, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren 15-4-1982
Seth Rogen is een Canadees acteur die zijn carrière begon als stand up comedian. Judd Apatow, die Rogen op 16-jarige leeftijd had ontdekt, castte Rogen in zijn regie debuut The 40 Year Old Virgin.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

66 films in Eindhoven deze week

66 films in Eindhoven deze weekDe laatste filmvertoning in Eindhoven is vanavond om 22:10 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl