compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 7-7 t/m 13-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Zac Efron

Zac Efron

Zac Efron: films, nieuws

 

Biografie van Zac Efron

Zac Efron in Firestarter
Zac Efron in Firestarter
Op elfjarige leeftijd ontdekte zijn ouders dat Zac Efron goed kon zingen. Nadat hij zangles nam, mocht hij deelnemen aan de productie 'Gypsy'. Dit werd een succes en leverde Efron verschillende rollen in kleine TV-films en video's op.

In 2007 werd hij in een klap beroemd door zijn optreden in Hairspray met een cast vol supersterren als John Travolta, Michelle Pfeiffer en Christopher Walken.

Onder de jeugd werd Efron onsterfelijk door de rol van Troy Bolton in de High School Musical-films.

Trivia over Zac Efron

Zac Efron houdt van golf, bergklimmen en snowboarden.

Zac Efron In het nieuws

Johnson en Efron in Baywatch.

'The Rock' accepteert Razzie voor 'Baywatch'

5-3-2018 De meeste acteurs blijven ver weg van de Razzies, de tegenhanger van de Oscars voor de slechtste films van het jaar, maar Dwayne Johnson, alias The Rock, heeft zijn Razzie vol trots geaccepteerd. Hij kreeg een Razzie voor Baywatch.

Vierde High School Musical op komst

2-3-2016 Er komt een vierde deel van High School Musical. De officiele casting moet nog beginnen maar het is wel duidelijk dat Zac Efron niet terug zal keren.

© Universal Pictures

Speelweek 7: nu in de bioscoop

17-2-2016 Het is weer woensdag! En dan zetten we alle nieuwe bioscoopfilms op een rij. Het zijn er deze week maar liefst tien en de film van de week is Hail, Caesar!.

TV-tip: Charlie St. Cloud, 20:30 op Net5

7-8-2014 Charlie St. Cloud (Zac Efron) is een zeiler. Als hij met zijn jonge broertje in de auto zit krijgt hij een ongeluk. Zijn broertje komt te overlijden. Terwijl hij rouwt gaat hij werken bij een begrafenisondernemer. Dan ontmoet hij Tess.

Speelweek 19: nieuw in de bioscoop

7-5-2014 We hebben weer een lekkere volle speelweek deze week. Maar liefst tien nieuwe films zullen deze week nieuw in de bioscoop verschijnen. De film van de week is Muppets Most Wanted.

<  123  >
Laatste filmnieuws

Zac Efron Feiten

acteur, stemacteur
Geboren 18-10-1987
Zac Efron kon goed zingen waardoor hij in de filmwereld terechtkwam. Hij brak door in Hairspray en werd een tieneridool met zijn hoofdrol in de High School Musical-films.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

58 films in Maastricht deze week

58 films in Maastricht deze weekDe laatste filmvertoning in Maastricht is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl