compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Baywatch

Baywatch

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

komedie

Pitch van Baywatch
Baywatch filmstill
Baywatch filmstill
Delen op facebook
Baywatch
Nederlandse première: 1-6-2017
Verenigde Staten, 2017, 116 min,
Mitch Buchanon is een doorgewinterde strandwacht die nieuwkomer Matt Brody. Hun samenwerking loopt niet echt super maar als ze een crimineel complot ontdekken moeten ze zien samen te werken.
trailer en bijzonderheden over Baywatch
Deze film is gebaseerd op de gelijknamige TV-serie. Mitch Buchanon werd toen gespeeld door David Hasselhoff. Pamela Anderson werd ook wereldberoemd door deze serie.
Aanloop van Baywatch
De twee mannelijke hoofdrollen worden gespeeld door Dwayne Johnson en Zac Efron. Verder zijn Kelly Rohrbach, Alexandra Daddario en Ilfenesh Hadera in de film te zien.
BioscoopAgenda van Baywatch

Baywatch in de bioscoop

Wil je Baywatch zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 29 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Mitch Buchanon is een strandwacht die nieuwkomer Matt Brody. Hun samenwerking loopt niet echt super maar als ze een crimineel complot ontdekken moeten ze zien samen te werken. Naar de TV-serie uit de jaren '90.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch.

Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. In de nieuwe actie-komedie Baywatch (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.