compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson: films, nieuws

 

Biografie van Dwayne Johnson

Dwayne Johnson in Black Adam
Dwayne Johnson in Black Adam
Dwayne Johnson is een acteur en worstelaar die ook wel bekend staat onder de naam The Rock.

Dwayne Johnson begon met worstelen in 1996 waar hij sinds 1997 The Rock werd genoemd. Hij werd al snel populair in de ring en hij werd dan ook een van de bekendste worstelaars.

In 2000 werd the Rock gevraagd een rol te spelen in een videoclip van Wyclef Jean en hij mocht Saterday Night Live presenteren. Dit zorgde ervoor dat hij voor steeds meer TV en filmrollen werd gevraagd.

Zijn eerste hoofdrol die hij scoorde was in The Scorpion King. We zagen hem ook in comedy's als Get Smart en The Other Guys.

Nu is Dwayne Johnson voornamelijk acteur en incidenteel keert hij terug in de ring.

Trivia over Dwayne Johnson

Dwayne Johnson speelde in een gastrol in That 70's Show de rol van worstelaar Rocky Johnson. Dit is de vader van Dwayne die in de jaren '70 en '80 furore maakte in de ring.

Dwayne Johnson's opa aan moeders kant, Peter Maivia, was ook een bekend worstelaar.

Dwayne Johnson In het nieuws

Hobbs & Shaw 2 in de maak

Array

13-4-2020 De spin-off van de Fast & Furious serie, Fast & Furious: Hobbs & Shaw krijgt zoals verwacht een vervolg. Een en ander bevindt zicht nog in de kinderschoenen maar Dwayne Johnson heeft vorige week tijdens een Q&A op zijn Instagram het bericht bevestigd.

Beeld uit Avengers: Infinity Wars (c) 2018

Recordopbrengst openingsweekend Avengers

In Nederland brengt film bijna 2 miljoen op

30-4-2018 De nieuwe superheldenfilm Avengers: Infinity War heeft dit weekend het record gebroken voor de allerhoogste opbrengst tijdens een openingsweekend. De film bracht wereldwijd meer dan 630 miljoen dollar op, waarvan bijna 2 miljoen in Nederland.

Beeld uit Doom (c) 2005

Nieuwe Doom-film in de maak

Array

23-4-2018 Universal Pictures maakt een nieuwe Doom-film. Dat maakt actrice Nina Bergman bekend in Tweets. Ze zou al het papierwerk al getekend hebben. De nieuwe film wordt de opvolger van de op het gelijknamige computerspel gebaseerde film Doom uit 2005.

Left to right: Millicent Simmonds and Noah Jupe in A QUIET PLACE, from Paramount Pictures., © 2018 Paramount Pictures. All rights reserved.

Speelweek 15: nieuwe films in de bioscoop

Van 'Rampage' naar 'A Quiet Place'

11-4-2018 Deze week beginnen we de lente goed met 6 nieuwe speelfilms. De film van de week is er een waarbij je je popcorn muisstil moet opeten: de horrorfilm A Quiet Place, waarin afschuwelijke monsters afkomen op het kleinste geluid.

Johnson en Efron in Baywatch.

'The Rock' accepteert Razzie voor 'Baywatch'

Array

5-3-2018 De meeste acteurs blijven ver weg van de Razzies, de tegenhanger van de Oscars voor de slechtste films van het jaar, maar Dwayne Johnson, alias The Rock, heeft zijn Razzie vol trots geaccepteerd. Hij kreeg een Razzie voor Baywatch.

<  1234  >
Laatste filmnieuws

Dwayne Johnson Feiten

Dwayne Johnson in Black Adam
acteur, producent, stemacteur
Geboren 2-5-1972
Dwayne Johnson is een acteur en worstelaar die ook wel bekend staat onder de naam The Rock. Dwayne Johnson begon met worstelen in 1996 waar hij sinds 1997 The Rock werd genoemd.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

186 films in Amsterdam deze week

186 films in Amsterdam deze weekVandaag wordt er in Amsterdam maar liefst 418 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl