compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Fighting with My Family

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Fighting with My Family

Dwayne Johnson (Dwayne 'The Rock' Johnson) en Vince Vaughn (Hutch)

Dwayne Johnson (Dwayne 'The Rock' Johnson) en Vince Vaughn (Hutch)

Delen op facebook
Fighting with My Family
Nederlandse première: 4-4-2019
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2019, 109 min,

De hele familie van Saraya Knight is gek op worstelen, wanneer de kans zich voordoet auditie te doen voor de WWE (World Wresting Entertainment) melden Paige en Zak zich aan, maar dan begint pas de lange en zware weg naar sterrenstatus.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Fighting with My Family trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle worstelaar Paige, in het echt Saraya-Jade Bevis.
Dwayne Johnson — die één van de producenten is van de film — zag tijdens het filmen van Fast & Furious 6 (2013) in Engeland de tv-documentaire "The Wrestlers: Fighting with My Family" (2012) over de worstelgekko familie.

Trailer van Fighting with My FamilyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fighting with My Familyhttps://i1.ytimg.com/vi/BM7mfJAFjys/hqdefault.jpg2019-01-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dwayne 'The Rock' Johnson en John Cena — die beiden zichzelf spelen in de film — zijn beide acteurs met een worstelverleden. Scenarist en regisseur Stephen Merchant — die Hugh speelt in de film — speelde eerder met Johnson in Tooth Fairy (2010), Merchant is vooral bekend van zijn rol in de tv-serie 'The Office'.

Saraya-Jade Bevis was als actrice eerder te zien "Santa's Little Helper" (2015).

Fighting with My Family - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fighting with My Family in de bioscoop

Wil je Fighting with My Family zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige (gespeeld door Florence Pugh).Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Fighting with My Family geproduceerd door o.a. Dwayne Johnson, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige.

Fighting with My Family geproduceerd door o.a. Dwayne Johnson, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige. Paige (Florence Pugh, Malevolent) komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen. Wanneer zij en haar broer Zak (Jack Lowden, Mary Queen of Scots) de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Maar alleen Paige en niet haar broer wordt uitgekozen om verder te gaan met het zware trainingsprogramma. Ze moet deze harde wereld in haar eentje trotseren en zelf ontdekken wat haar bijzonder maakt en haar een ster kan maken. Met Dwayne Johnson als zichzelf, geregisseerd door Stephen Merchant (The Office, Cemetery Junction).
Verder met o.a. Florence Pugh (Malevolent), Lena Heady (Game of Thrones), Nick Frost (Shaun of the Dead), Jack Lowden (Mary Queen of Scots) en Vince Vaughn (The Internship).

Productiemaatschappij: Channel 4 Television Corporation, Film4, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Misher Films, Seven Bucks Productions, The Ink Factory (in association with), WWE Studios

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Dwayne Johnson

Dwayne 'The Rock' Johnson
Lena Headey

Julia Knight
Nick Frost

Ricky Knight
Florence Pugh

Saraya Knight
Jack Lowden

Zak Knight