compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Chris Evans

Chris Evans

Chris Evans: films, nieuws

 

Biografie van Chris Evans

Chris Evans maakt zijn acteerdebuut in de televisieseries 'The Fugitive' en 'Opposite Sex'. Na wat kleine bijrollen in films als The Newcomers, kreeg hij zijn eerste grote rol in de tienerkomedie Not Another Teen Movie. Even leek Evans alleen te gaan voor de simpele komedies toen hij speelde in The Perfect Score, maar toen brak hij defnitief door dankzij zijn hoofdrol in de thriller Cellular.

Het grote publiek kent Evans echter pas sinds zijn rol in Fantastic Four, een actieheldenfilm die wereldwijd ruim 300 miljoen dollar opbracht. In 2007 speelde Evans in het vervolg Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer.

Van 2001 tot 2006 had Evans een relatie met actrice Jessica Biel (The Illusionist, Next). Hij ging kort uit met supermodel Gisele BŁndchen.

Trailer met Chris Evans

Chris Evans In het nieuws

Bertolucci reageert op Last Tango In Paris controverse

Array

6-12-2016 De afgelopen dagen is er veel te doen geweest over de film Last Tango In Paris, een film uit 1972 van Bernardo Bertolucci. Bertolucci heeft nu zelf ook gereageerd.

MD-06487.CR2

Speelweek 17: nieuw in de bios!

Array

27-4-2016 Fijne Koningsdag! Het belooft geen mooie dag te worden: reden te meer om naar de bioscoop te gaan! Er komen zes nieuwe films uit en de film van de week is Mother's Day.

Martin Freeman in Captain America: Civil War

Array

6-5-2015 De cast van Captain America: Civil War was al behoorlijk groot en nu is ook Martin Freeman (The Hobbit) toegevoegd aan de line-up. Het is nog niet bekend welke rol de acteur gaat spelen. Hij zal in elk geval naast Chris Evans, Robert Downey Jr. en Elizabeth Olsen te zien zijn. Captain America: Civil War wordt geregisseerd door Anthony en Joe Russo en verschijnt in mei 2016 in de bioscoop.

Marvel's Avengers: Age Of Ultron..Quicksilver/Pietro Maximoff (Aaron Taylor-Johnson) and Scarlet Witch/Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen)..Ph: Jay Maidment..©Marvel 2015

'De formule werkt'

Array

22-4-2015 Het grootste probleem van The Avengers: Age of Ultron is dat het moet opboksen tegen zijn voorganger The Avengers. Die film was niet alleen een van de grootste filmhits ooit maar ook zeer geslaagd door de grappige dialogen, sterke actie en leuke plot. Kan de nieuwe film de concurrentie met zichzelf aan?

Speelweek 13: nieuw in de bioscoop

Array

26-3-2014 We hebben deze week een overvolle speelweek voor je: maar liefst tien nieuwe films komen deze week nieuw in de bioscoop. De film van de week is Captain America: The Winter Soldier.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Chris Evans Feiten

acteur, producent, regisseur, stemacteur
Geboren 13-6-1981
Chris Evans speelde zijn eerste grote rol in Not Another Teen Movie en brak door in Fantastic Four. Hij had vijf jaar een relatie met actrice Jessica Biel.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

66 films in Den Haag deze week

66 films in Den Haag deze week66 films zijn te zien in Den Haag deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl