compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 13-8 t/m 19-8
Film van de week!
MENU

Knives Out

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Knives Out

Knives Out filmstill

Knives Out filmstill

Delen op facebook
Knives Out
Nederlandse première: 28-11-2019
Verenigde Staten, 2019, 130 min,

In Knives out wordt de misdaadromanschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn verjaardag dood aangetroffen op zijn landgoed. Rechercheur Benoit Blanc wordt ingeschakeld om de dood te onderzoeken. Hij probeert de waarheid achter de dood te ontdekken, alleen de familie- en personeelsleden werken niet echt mee.

Bekijk bij:

picl

Knives Out trailer en bijzonderheden

De film heeft de Audience Award gewonnen "tijdens het Philadelphia Film Festival 2019". Het is voor Rian Johnson de eerste keer dat hij een film van zichzelf produceert.

Trailer van Knives OutBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Knives Outhttps://i1.ytimg.com/vi/79hGBBN16Bg/hqdefault.jpg2019-10-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur is Rian Johnson je kan hem kennen van Brick (2005) en van The Brothers Bloom (2008). De hoofdpersoon van de film is Daniel Craig je kan hem kennen van zijn 'James Bond' vertolkingen in Casino Royale (2006) en van Skyfall (2012).

Recensies van Knives Out

Knives Out - Bioscopen, Tijden & Tickets

Knives Out in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Met Knives Out brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn.

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.
Met Knives Out brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn.

Productiemaatschappij: Lionsgate (present), Media Rights Capital (MRC), T-Street

Cast & Regisseur

Daniel Craig

Benoit Blanc
Chris Evans

Ransom Drysdale
Christopher Plummer

Harlan Thrombey
Toni Collette

Joni Thrombey
Ana de Armas

Marta Cabrera
Don Johnson

Richard Drysdale
Rian Johnson

Regisseur

Nieuws over Knives Out