compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Knives Out

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Knives Out

Knives Out filmstill

Knives Out filmstill

Delen op facebook
Knives Out
Nederlandse première: 28-11-2019
Verenigde Staten, 2019, 130 min,

In Knives out wordt de misdaadromanschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn verjaardag dood aangetroffen op zijn landgoed. Rechercheur Benoit Blanc wordt ingeschakeld om de dood te onderzoeken. Hij probeert de waarheid achter de dood te ontdekken, alleen de familie- en personeelsleden werken niet echt mee.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Knives Out trailer en bijzonderheden

De film heeft de Audience Award gewonnen "tijdens het Philadelphia Film Festival 2019". Het is voor Rian Johnson de eerste keer dat hij een film van zichzelf produceert.

Trailer van Knives OutBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Knives Outhttps://i1.ytimg.com/vi/79hGBBN16Bg/hqdefault.jpg2019-10-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur is Rian Johnson je kan hem kennen van Brick (2005) en van The Brothers Bloom (2008). De hoofdpersoon van de film is Daniel Craig je kan hem kennen van zijn 'James Bond' vertolkingen in Casino Royale (2006) en van Skyfall (2012).

Recensies van Knives Out

Knives Out - Bioscopen, Tijden & Tickets

Knives Out in de bioscoop

Wil je Knives Out zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

In Knives out wordt de misdaadromanschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn verjaardag dood aangetroffen op zijn landgoed. De flamboyante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) wordt ingeschakeld om de dood te onderzoeken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met Knives Out brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn.

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.
Met Knives Out brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn.

Productiemaatschappij: Lionsgate (present), Media Rights Capital (MRC), T-Street

Cast & Regisseur

Toni Collette

Joni Thrombey
Daniel Craig

Benoit Blanc
Christopher Plummer

Harlan Thrombey
Chris Evans

Ransom Drysdale
Ana de Armas

Marta Cabrera
Jamie Lee Curtis

Linda Drysdale
Rian Johnson

Regisseur

Nieuws over Knives Out