Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 15-2 t/m 21-2
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Gifted

Gifted

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGeweldGrof taalgebruik

drama

Pitch van Gifted
Gifted: Mckenna Grace (Mary Adler (as McKenna Grace))
Gifted: Mckenna Grace (Mary Adler (as McKenna Grace))
Gifted
Nederlandse première: 14-9-2017
Verenigde Staten, 2017, 101 min,
Frank voedt in zijn eentje zijn nichtje op: de hoogbegaafde Mary. Hij probeert haar zo'n normaal mogelijke jeugd te geven. Dan verschijnt Frank's moeder ten tonele die grote plannen heeft voor haar kleindochter en ze probeert de voogdij over Mary te krijgen.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Gifted
Deze film had voor een kleine indie-film veel succes in Amerika. Het budget van 7 miljoen werd ruimschoots terug verdiend met een recette van 35 miljoen.
Aanloop van Gifted
Frank wordt gespeeld door Chris Evans, door velen bekend als Captain America. De regie is handen van Marc Webb, bekend van (500) Days of Summer.
BioscoopAgenda van Gifted

Gifted in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Genoeg van reclame? Klik hier!
Synopsis distributeur
In een kustplaats in Florida voedt de alleenstaande Frank Adler (Chris Evans) een wonderkind op: zijn energieke en jonge nichtje Mary (Mckenna Grace). Frank’s voornemen om Mary een normaal schoolleven te bieden worden wreed verstoord als de wiskundige vaardigheden van de 7-jarige de aandacht trekken van Frank’s starre moeder Evelyn (Lindsay Duncan). Evelyn’s plannen voor haar kleindochter dreigen Frank en Mary uit elkaar te drijven.Octavia Spencer (Hidden Figures) is Roberta, de huisbaas en beste vriendin van Frank en Mary. Jenny Slate (Girls) is Mary’s lerares Bonny, een jonge vrouw die zich zorgen maakt over haar leerling én over Frank. De regie is in handen van Marc Webb (500 Days of Summer, The Amazing Spider-Man).