compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Anna Faris

Anna Faris

Anna Faris: films, nieuws

 

Biografie van Anna Faris

Anna Faris is het meest bekend geworden door haar rollen in de Scary Movie films. Haar eerste serieuze rol was in de onafhankelijke productie "Lovers Lane".

Anna Faris is geboren in Baltimore, Maryland en is de dochter van Karen and Robert Faris. Ze groeide samen met haar broer Jack op in Seattle, Washington. Haar ouders moedigden haar al op jonge leeftijd aan om te acteren en ze gaf haar eerste professionele acteervoorstelling op negenjarige leeftijd aan de Seattle Repertory Theater. Ze bezocht de Edmonds Woodway High School en studeerde Engelse literatuur aan de Universiteit van Washington.
Op 20 juni 2009 is Faris getrouwd met acteur Chris Pratt.

Trivia over Anna Faris

Faris was eerst getrouwd met acteur Ben Indra waarmee ze een dochter heeft. Later is ze gescheiden en is ze hertrouwd met Chris Pratt.

Anna Faris In het nieuws

Deze week in première: speelweek 8

20-2-2013 Het is weer woensdag en dat betekent dat we weer alle nieuwe films op een rij zetten. Er is opvallend veel komedie deze week. De film van de week is dan ook This Is 40.

Charlie Sheen en Lindsay Lohan in Scary Movie 5

6-8-2012 et is al weer een tijdje geleden dat er Scary Movie film te zien was. Scary Movie 4 (zie trailer) kwam uit 2006. Nu is duidelijk dat er een vijfde deel aan zit te komen.

Ashley Tisdale speelt hoofdrol in Scary Movie 5

6-6-2012 Ashley Tisdale, bekend van High School Musical, gaat de hoofdrol spelen in het vijfde deel van Scary Movie. Geen Anna Faris dit keer dus.

Still uit À l'aveugle

Deze week in première: speelweek 20

16-5-2012 Het is woensdag en onze vaste lezers weten het inmiddels: nieuwe filmpremieres! Het zijn er deze week zes en we zetten ze even op een rij.

Anna Faris (c) Universal Pictures International Netherlands BV

'De vreemdste film uit mijn carrière'

In gesprek met Anna Faris over The Dictator

15-5-2012 Op haar 22e brak Anna Faris door in Scary Movie en sindsdien duikt de inmiddels 35-jarige actrice regelmatig op in komediefilms. Dit jaar bereikt haar carrière een hoogtepunt in The Dictator. BiosAgenda sprak met haar over de opnames van The Dictator, de samenwerking met Baron Cohen, haar zwangerschap en haar werk als komedieactrice.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Anna Faris Feiten

Anna Faris in What's Your Number?
acteur, stemacteur
Geboren 29-11-1976
Anna Faris is geboren in Baltimore, Maryland en is het meest bekend geworden door haar rollen in de Scary Movie films. Ze is getrouwd met acteur Chris Pratt.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

73 films in Breda deze week

73 films in Breda deze weekDe laatste filmvertoning in Breda is vanavond om 23:40 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl