compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Overboard

Overboard

**1/200
Waardering: 2.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

komedie, romantiek

Pitch van Overboard
Eugenio Derbez (Leonardo) en Anna Faris (Kate)
Eugenio Derbez (Leonardo) en Anna Faris (Kate)
Delen op facebook
Overboard
Nederlandse première: 24-5-2018
Verenigde Staten, 2018, 113 min,
Een vervelende, verwende miljonair krijgt geheugenverlies een val van zijn yacht. Zijn slechtgewaardeerde assistente ziet haar kans schoon om hem eens een lesje te leren.
Overboard trailer en bijzonderheden
Remake van de gelijknamige film met Goldie Hawn en Kurt Russell uit 1987, waarin de geslachten omgedraaid zijn. Goldie Hawn is daar de verwende miljonair, en Kurt Russell de ruwe klusjesman met het gouden hart.
Aanloop
Anna Farris" speelde onder andere in "Scary Movie 4". "Eva Longoria" is bekend van de tv-serie 'Desperate Housewives'. Dit is de eerste bioscoopfilm van regisseur "Rob Greenberg".
Overboard - Bioscopen, Tijden & Tickets

Overboard in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om het luxe schip van de egoïstische en verwende miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandeld Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen. Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Ze bedenkt een plan en overtuigt Leonardo ervan dat hij haar man is. Terwijl Leonardo zich voor het eerst in zijn leven in het zweet werkt voor zijn ‘gezin’ geniet Kate van haar wraak. Maar hoe lang kan ze haar leugen nog verborgen houden…
Een remake van de komedie uit 1987!