compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Emoji Movie

The Emoji Movie

*0000
Waardering: 1/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm, komedie, science fiction

Pitch van The Emoji Movie
The Emoji Movie filmstill
The Emoji Movie filmstill
Delen op facebook
The Emoji Movie
Nederlandse première: 9-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 91 min,
Aan de binnenkant van jouw telefoon ligt Textopolis, daar waar de emoticons wonen. Gene is de enige emoticon die meerdere gezichtsuitdrukking heeft en wil normaal worden net als de andere emoticons. Hij gaat met twee vrienden langs alle apps om dit voor elkaar te krijgen.
trailer en bijzonderheden over The Emoji Movie
In de Amerikaanse versie van deze film doen bekende acteurs de stemmen van de verschillenden emoticons. Zo doet niemand minder dan Patrick Stewart de stem van de poep-emoji.
Aanloop van The Emoji Movie
Regisseur Tony Leondis maakte eerder Lilo & Stitch 2.
BioscoopAgenda van The Emoji Movie

The Emoji Movie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Emoji Movie zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Aan de binnenkant van jouw telefoon ligt Textopolis, daar waar de emoticons wonen. Gene is de enige emoticon die meerdere gezichtsuitdrukking heeft en wil normaal worden net als de andere emoticons.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone.

De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. Diep verborgen in je apps ligt Textopolis, een levendige stad waar al je favoriete emoji’s wonen, en zij hopen allemaal geselecteerd te worden door de gebruiker van hun smartphone. In deze wereld heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s "normaal” te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Jailbreak. Samen gaan ze op “app-vontuur” langs de verschillende apps op de telefoon, elk met hun eigen wilde en grappige wereld, op zoek naar de Code waarmee ze Gene kunnen veranderen. Maar wanneer een groot gevaar de smartphone bedreigt, hangt het lot van alle emoji’s af van deze drie onwaarschijnlijke vrienden die samen hun wereld moeten redden voordat deze voorgoed gewist wordt.