compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

The Emoji Movie

*0000
Waardering: 1/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van The Emoji Movie

The Emoji Movie filmstill

The Emoji Movie filmstill

Delen op facebook
The Emoji Movie
Nederlandse première: 9-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 91 min,

Aan de binnenkant van jouw telefoon ligt Textopolis, daar waar de emoticons wonen. Gene is de enige emoticon die meerdere gezichtsuitdrukking heeft en wil normaal worden net als de andere emoticons. Hij gaat met twee vrienden langs alle apps om dit voor elkaar te krijgen.

Bekijk bij:

meJanevideolandAmazon Prime Video

The Emoji Movie trailer en bijzonderheden

In de Amerikaanse versie van deze film doen bekende acteurs de stemmen van de verschillenden emoticons. Zo doet niemand minder dan Patrick Stewart de stem van de poep-emoji.

Trailer van The Emoji MovieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Emoji Moviehttps://i1.ytimg.com/vi/pPSSCrsX4UU/hqdefault.jpg2017-06-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Tony Leondis maakte eerder Lilo & Stitch 2.

The Emoji Movie - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Emoji Movie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Emoji Movie zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Aan de binnenkant van jouw telefoon ligt Textopolis, daar waar de emoticons wonen. Gene is de enige emoticon die meerdere gezichtsuitdrukking heeft en wil normaal worden net als de andere emoticons.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone.

De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. Diep verborgen in je apps ligt Textopolis, een levendige stad waar al je favoriete emoji’s wonen, en zij hopen allemaal geselecteerd te worden door de gebruiker van hun smartphone. In deze wereld heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s "normaal” te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Jailbreak. Samen gaan ze op “app-vontuur” langs de verschillende apps op de telefoon, elk met hun eigen wilde en grappige wereld, op zoek naar de Code waarmee ze Gene kunnen veranderen. Maar wanneer een groot gevaar de smartphone bedreigt, hangt het lot van alle emoji’s af van deze drie onwaarschijnlijke vrienden die samen hun wereld moeten redden voordat deze voorgoed gewist wordt.

Productiemaatschappij: Columbia Pictures, Sony Pictures Animation, Sony Pictures Entertainment (SPE), Sony Pictures Releasing, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Nieuws over The Emoji Movie