compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Razzies voor 'The Emoji Movie'

Razzies voor 'The Emoji Movie'

4-3-2018 De traditionele anti-oscar de Razzie Award, traditioneel één dag voor de Oscaruitreiking, ging dit jaar — voor het eerst in 38 jaar — naar een animatiefilm: The Emoji Movie. Tom Cruise ontving Razzie voor slechtste acteur.

Razzies voor 'The Emoji Movie'

Razzies voor 'The Emoji Movie'

The Emoji Movie(met in de hoofdrollen James Corden en Patrick Stewart,) kreeg vier van de 10 Razzies die dit jaar werden uitgereikt, waarbij ook de slechtste scenario's, slechtste regisseurs en slechtste schermcombo's die gingen naar elk willekeurige twee irritante emoji's uit de film.

De organisatie achter de Razzies wil Hollywood een spiegel voorhouden. Zo hekelt de organisatie dat 87 van best verdienende 100 films van afgelopen jaar allemaal 'sequels, remakes or rip-offs' zijn, oftewel oude wijn in nieuwe zakken.

Tom Cruise werd de slechtste acteur genoemd vanwege zijn optreden bij de reboot van The Mummy. De werd slecht ontvangen door critici, die het beschreven als 'leeghoofdig'.

De slechtste bijrol door een acteur werd uitgereikt aan Mel Gibson voor de komedie Daddy's Home 2. Hij treedt daarmee in de voetsporen van de Amerikaanse president Donald Trump, die in 1990 de titel won voor zijn cameo in "Ghosts Can Not Do It".

Slechtste bijrol door een actrice ging naar Kim Basinger voor Fifty Shades Darker, de voorganger "Fifty Shades of Gray" won maar liefst vier Razzies.

De Golden Raspberry Awards ceremonie gaat altijd gepaard met veel flauwe sketches en showdeuntjes en de sterren komen meestal niet langs om hun prijzen in ontvangst te nemen.

Paul Verhoeven schreef historie toen hij in 1996 persoonlijk de prijzen voor slechtste regisseur en slechtste film voor Showgirls kwam ophalen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.