compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Isla Fisher

Isla Fisher

Isla Fisher: films, nieuws

 
Biografie van Isla Fisher
Isla Fisher is een Australische actrice en schrijfster. Op haar achttiende schreef ze met de hulp van haar moeder twee tienerboeken: 'Bewitched' en 'Seduced by Fame'. Van 1994 tot 1997 speelde ze in de populaire Australische soap 'Home and Away'. Waarna ze naar een prestigieuze theaterschool in Parijs ging en vervolgens pantomime speelde in Engeland. Daarnaast verscheen zij in de musical 'Summer Holiday' en in de theater productie 'Cosi'.

Haar doorbraak op het witte doek kwam in 2002 met de film Scooby-Doo. Hierna speelde zij in enkele vrij onbekende producties. Om vervolgens in 2005 met Vince Vaughn en Owen Wilson te verschijnen in Wedding Crashers. In 2007 verscheen zij in The Lookout en Hot Rod. Inmiddels is Fisher bezig met een stuk of drie films die de komende jaren uit zullen komen.
Trivia over Isla Fisher
Isla Fisher zou eigenlijk verschijnen in The Simpsons Movie, maar de scène('s) waaraan zij meewerkte werden uit de uiteindelijke versie geknipt.
Isla Fisher In het nieuws
Amy Adams in Nocturnal Animals

Nocturnal Animals recensie

'Prachtige, maar lege beelden'

30-11-2016 Gedurende heel Nocturnal Animals wachtte ik op iets. Een moment waarop de film tot mij ging spreken. Want ik zag een film die connecties en betekenis suggereerde de ik niet voelde. Of niet begreep.

Speelweek 42: nieuw in de bios!

19-10-2016 Er komen zes mooie nieuwe films uit deze week! Zoals altijd zetten we weer alles op een rij. De film van de week is Hell or High Water.

Beeld uit Maggie's Plan (c) Hall Monitor, Inc.

Speelweek 23: nieuw in de bios!

8-6-2016 Hebben jullie het ook zo warm? Ga dan naar de bioscoop! Daar hebben ze (meestal) airco! Er komen deze week vijf nieuwe films uit en de film van de week is Maggie's Plan.

Speelweek 8: nu in de bioscoop

24-2-2016 Een groot deel van Nederland heeft lekker vakantie. Dat is mooi want er komen weer mooie films aan. Zes stuks om precies te zijn. De film van de week is Knielen op een bed violen.

Laatste filmnieuws
Huidige prijsvraag
Isla Fisher Feiten
Isla Fisher© (c) New Line Cinema
acteur, stemacteur
Geboren 3-2-1976
Isla Fisher is een Australische actrice en schrijfster. Haar doorbraak op het witte doek kwam in 2002 met de film Scooby-Doo. Inmiddels is zij vooral bekend van haar rol in Wedding Crashers.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
74 films in Nijmegen deze week
74 films in Nijmegen deze weekDe laatste filmvertoning in Nijmegen is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl