compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Strays

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Strays

Strays filmstill

Strays filmstill

Delen op facebook
Strays
Nederlandse première: 24-8-2023
Verenigde Staten, 2023, 93 min,

In Strays belandt de borderterriër Reggie op straat, overtuigd van de goedheid van alle mensen en vooral van zijn baasje, blijft hij vasthouden aan het idee dat er sprake is van een misverstand. Zijn ontmoeting met de vrijpostige en op zijn vrijheid gestelde bostonterriër Bug, begint het besef te groeien dat Reggie verraden is door zijn baasje. Samen met andere zwerfdieren beginnen Reggie en Bug aan een wraakexpeditie.

Bekijk bij:

meJane

Strays trailer en bijzonderheden

In de VS kreeg de film een R-aanduiding voor taal, seksuele inhoud en drugsgebruik, wat overeen zou komen met leeftijd 16 jaar, Kijkwijzer gaf in Nederland een advies van 12-jaar.

Trailer van StraysBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Strayshttps://i1.ytimg.com/vi/opq01RUHG0g/hqdefault.jpg2023-07-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Strays - Bioscopen, Tijden & Tickets

Strays in de bioscoop

Wil je Strays zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een verlaten hond sluit zich aan bij andere zwerfdieren om wraak te nemen op zijn voormalige eigenaar.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ze zeggen dat honden dol zijn op hun baasjes, maar wat als dat baasje een enorme hufter is? In dat geval wordt het misschien tijd om wraak op hem te nemen, doggy style. Als de naeve, altijd optimistische borderterriër Reggie (Will Ferrell) door zijn onsympathieke eigenaar Doug (Will Forte; The Last Man on Earth, Nebraska) in de achterbuurt van de stad wordt achtergelaten, is hij er van overtuigd dat zijn geliefde baasje dat nooit met opzet zou doen.Maar wanneer Reggie kennismaakt met de snel pratende, grofgebekte bostonterriër Bug (Oscar-winnaar Jamie Foxx), een zwerfhond die erg gesteld is op zijn vrijheid en vindt dat een hond met een baasje maar een loser is, realiseert hij zich dat hij in een giftige relatie zat en dat Doug eigenlijk een egostische schoft is. Reggie, Bug en Bugs vrienden Maggie (Isla Fisher; Now You See Me, Wedding Crashers), een slimme Australische herder die door haar baasje aan de kant is gezet voor een nieuwe puppy, en Hunter (Randall Park; Always Be My Maybe, Aquaman), een angstige Deense dog die gestrest is geraakt door zijn werk als therapiehond, zijn vastbesloten om wraak te nemen. Ze bedenken samen een plan en beginnen aan een episch avontuur om Reggie te helpen de weg terug naar huis te vinden en Doug te laten boeten door zijn favoriete ledemaat er af te bijten. (Hint: het is niet zijn voet).

Productiemaatschappij: Gloria Sanchez Productions, Lord Miller, Picturestart, Rabbit Hole Productions (II), Universal Animation Studios, Universal Pictures (presents)

Cast & Regisseur

Alexandra Ficken

Jenna's Friend
Phil Morris

Bubsy (as Philip Morris)
Hannah Alline

Emma's Mom