compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Zach Galifianakis

Zach Galifianakis

Zach Galifianakis: films, nieuws

 

Biografie van Zach Galifianakis

Zach Galifianakis is een Amerikaans acteur en comedian die bekend werd met zijn rol in films als The Hangover en Due Date.

Zach Galifianakis heeft een Griekse achtergrond: zijn grootouders kwamen uit Kreta. Galifianakis zelf groeide op North Carolina.

Hij begon zijn carrière in 1996 toen hij in meerdere TV-shows te zien. Ook was hij een blauwe maandag actief als schrijver bij Saturday Night Live. Naast acteur werd Zach Galifianakis ook actief als stand-upcomedian. Zo kreeg hij zijn eigen special op Comedy Central.

Zijn grote doorbraak kwam met de film The Hangover. Deze film was een onverwachts groot succes en lanceerde de carrieres van zowel Zach Galifianakis als mede-speler Bradley Cooper. Sindsdien is Zach Galifianakis een van de bekendste comedy acteurs.

Naast film is Galifianakis ook actief op de website www.funnyordie.com

Trivia over Zach Galifianakis

Tijdens een debat over het legaliseren van marihuana in het TV programma Real Time with Bill Maher, stak Zach Galifianakis live een joint op. Zodoende werd zijn standpunt wel duidelijk.

Zach Galifianakis In het nieuws

Speelweek 42: nieuw in de bios!

19-10-2016 Er komen zes mooie nieuwe films uit deze week! Zoals altijd zetten we weer alles op een rij. De film van de week is Hell or High Water.

Still uit Dans La Maison

Deze week in première: speelweek 41

10-10-2012 Er komen deze week maar liefst 13 films uit in de bioscoop. Zoals altijd zetten ze weer op een rij voor je.

Still uit de clip met Seth Rogen, Danny McBride en Elijah Wood.

SHORT 84: Fight For Your Right (Revisited)

7-5-2012 Dit weekend werd het nieuws bekend dat Adam Yauch van The Beastie Boys is overleden. Dan is de keuze voor de Short van de week helaas makkelijk: de videoclip van Fight For Your Right (Revisited) die maar liefst 30 minuten duurt.

The Hangover 3 komt dichterbij

26-1-2012 The Hangover-sterren Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis zijn op dit punt druk bezig met onderhandelen om weer in het derde deel te verschijnen. Warner Bros. wil graag deze zomer beginnen met filmen. De film zal uiteindelijk in mei 2013 uitkomen.

Hangover krijgt vervolg

Salaris onderhandelingen vormden struikelblok voor Hangover 2

31-3-2010 De succesvolle comedy The Hangover krijgt toch een vervolg. Hier was al langer sprake van maar de acteurs van de eerste film en Warner Bros werden het lang niet eens over het salaris.

Laatste filmnieuws

Zach Galifianakis Feiten

acteur, producent, stemacteur
Geboren 1-10-1969
Zach Galifianakis is een Amerikaans acteur en comedian die bekend werd met zijn rol in films als The Hangover en Due Date. Hij begon zijn carrière in 1996 toen hij in meerdere TV-shows te zien.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

69 films in Groningen deze week

69 films in Groningen deze weekVandaag wordt er in Groningen maar liefst 66 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl