compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Tulip Fever

Tulip Fever

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeks

drama, romantiek

Pitch van Tulip Fever
Tulip Fever: Christoph Waltz (Cornelis Sandvoort) en Alicia Vikander (Sophia)
Tulip Fever: Christoph Waltz (Cornelis Sandvoort) en Alicia Vikander (Sophia)
Delen op facebook
Tulip Fever
Nederlandse première: 31-8-2017
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2017, 105 min,
Amsterdam. De 17e eeuw. De tulpenmanie is toegeslagen en tulpen zijn inmiddels duurder dan goud. Tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort laat zich schilderen met zijn vrouw Sophia door schilder Jan de Loos. Jan en Sophia worden verliefd en moeten een list verzinnen om samen een toekomst op te bouwen.
trailer en bijzonderheden over Tulip Fever
Ondanks dat deze film zich in Nederland afspeelt is de film niet in Nederland opgenomen. Ook zijn er geen Nederlandse acteurs in de film te zien.
Aanloop van Tulip Fever
Sophia wordt gespeeld door Alicia Vikander, bekend van The Danish Girl en Ex Machina.
BioscoopAgenda van Tulip Fever

Tulip Fever in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Tulip Fever zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Amsterdam. De 17e eeuw. Tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort laat zich schilderen met zijn vrouw Sophia door schilder Jan de Loos. De schilder en Sophia worden verliefd. Met Alicia Vikander en Christoph Waltz.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de 17e eeuw.

Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de 17e eeuw. Een tijd waar tulpen meer waard zijn dan goud. Het oogverblindende weesmeisje Sophia (Alicia Vikander) is vanuit het klooster waar zij opgroeide uitgehuwelijkt aan tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort (Christopher Waltz). Wanneer de jonge, talentvolle schilder Jan de Loos (Dane DeHaan) opdracht krijgt een portret van het echtpaar te schilderen, worden hij en Sophia op slag verliefd. Gedreven door passie, verzinnen de twee een list om samen een toekomst te kunnen opbouwen. Daarvoor moeten zij zich wel mengen op de riskante tulpenmarkt en alles op het spel zetten.