compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Tulip Fever

***1/20
Waardering: 3.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Tulip Fever

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeks

drama, romantiek

Wil je Tulip Fever zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Amsterdam. De 17e eeuw. Tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort laat zich schilderen met zijn vrouw Sophia door schilder Jan de Loos. De schilder en Sophia worden verliefd. Met Alicia Vikander en Christoph Waltz.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de 17e eeuw.

Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de 17e eeuw. Een tijd waar tulpen meer waard zijn dan goud. Het oogverblindende weesmeisje Sophia (Alicia Vikander) is vanuit het klooster waar zij opgroeide uitgehuwelijkt aan tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort (Christopher Waltz). Wanneer de jonge, talentvolle schilder Jan de Loos (Dane DeHaan) opdracht krijgt een portret van het echtpaar te schilderen, worden hij en Sophia op slag verliefd. Gedreven door passie, verzinnen de twee een list om samen een toekomst te kunnen opbouwen. Daarvoor moeten zij zich wel mengen op de riskante tulpenmarkt en alles op het spel zetten.