compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Films > A Wrinkle in Time

A Wrinkle in Time

**1/200
Waardering: 2.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

avontuur, familiefilm, fantasy, science fiction

Pitch van A Wrinkle in Time
A Wrinkle in Time filmstill
A Wrinkle in Time filmstill
Delen op facebook
A Wrinkle in Time
Verenigde Staten, 2018, 115 min,
Meg is dochter van twee wereldberoemde natuurkundigen. Dan raakt Megs vader vermist. Ze ontmoet de drie hemelse figuren Mrs Who, Mrs Which en Mrs Whatsit, die haar helpen in haar zoektocht.
trailer en bijzonderheden over A Wrinkle in Time
Gebaseerd op de roman van Madeleine L’Engle.
Aanloop van A Wrinkle in Time
Oprah Winfrey speelt een van de drie bovennatuurlijke wezens. Ze speelde eerder onder meer in The Color Purple en Selma. In Selma werkte ze voor de eerste keer samen met regisseur Ava DuVernay.
BioscoopAgenda van A Wrinkle in Time

A Wrinkle in Time in de bioscoop

Wil je A Wrinkle in Time zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als Megs vader op mysterieuze wijze vermist raakt, krijgt ze hulp van drie bovennatuurlijke wezens. Die nemen haar mee in een wereld vol gevaar en verwondering.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In A Wrinkle in Time, gebaseerd op de geliefde roman van Madeleine L’Engle, volgen we Meg die reizend via een rimpeling van tijd en ruimte samen met drie hemelgidsen op zoek gaat naar haar vermiste vader.

In A Wrinkle in Time, gebaseerd op de geliefde roman van Madeleine L’Engle, volgen we het verhaal van Meg, een middelbare scholiere. Haar ouders zijn beiden wereldberoemde fysici, intelligent en uniek begaafd. Meg’s vader Mr. Murry werkt aan het project ‘de Tesseract’ voor de overheid en raakt gedurende het project op mysterieuze wijze vermist. Dan blijkt dat ook Meg’s jongere broer Charles Wallace net als zijn ouders bijzondere gaven heeft. Hij leert de drie bijzondere en eigenaardige hemelgidsen Mrs Who, Mrs Which en Mrs Whatsit kennen. Zij nemen Meg en haar broertje mee op avontuur in de zoektocht naar hun vader. Reizend via een rimpeling van tijd en ruimte, worden ze getransporteerd naar werelden buiten hun verbeelding waar ze een duistere kracht moeten trotseren. Om terug te keren naar de aarde moet Meg de kracht in zichzelf ontdekken om de duisternis te verslaan die snel het heelal omhult.