compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

A Wrinkle in Time

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van A Wrinkle in Time

A Wrinkle in Time filmstill

A Wrinkle in Time filmstill

Delen op facebook
A Wrinkle in Time
Verenigde Staten, 2018, 115 min,

Meg is dochter van twee wereldberoemde natuurkundigen. Dan raakt Megs vader vermist. Ze ontmoet de drie hemelse figuren Mrs Who, Mrs Which en Mrs Whatsit, die haar helpen in haar zoektocht.

Bekijk bij:

Disney+

A Wrinkle in Time trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de roman van Madeleine L’Engle.

Trailer van A Wrinkle in TimeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Wrinkle in Timehttps://i1.ytimg.com/vi/pgVXVCXoMjk/hqdefault.jpg2017-12-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Oprah Winfrey speelt een van de drie bovennatuurlijke wezens. Ze speelde eerder onder meer in The Color Purple en Selma. In Selma werkte ze voor de eerste keer samen met regisseur Ava DuVernay.

A Wrinkle in Time - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Wrinkle in Time in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Wrinkle in Time zien? Koop of huur de film hier:


Disney+

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als Megs vader op mysterieuze wijze vermist raakt, krijgt ze hulp van drie bovennatuurlijke wezens. Die nemen haar mee in een wereld vol gevaar en verwondering.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In A Wrinkle in Time, gebaseerd op de geliefde roman van Madeleine L’Engle, volgen we Meg die reizend via een rimpeling van tijd en ruimte samen met drie hemelgidsen op zoek gaat naar haar vermiste vader.

In A Wrinkle in Time, gebaseerd op de geliefde roman van Madeleine L’Engle, volgen we het verhaal van Meg, een middelbare scholiere. Haar ouders zijn beiden wereldberoemde fysici, intelligent en uniek begaafd. Meg’s vader Mr. Murry werkt aan het project ‘de Tesseract’ voor de overheid en raakt gedurende het project op mysterieuze wijze vermist. Dan blijkt dat ook Meg’s jongere broer Charles Wallace net als zijn ouders bijzondere gaven heeft. Hij leert de drie bijzondere en eigenaardige hemelgidsen Mrs Who, Mrs Which en Mrs Whatsit kennen. Zij nemen Meg en haar broertje mee op avontuur in de zoektocht naar hun vader. Reizend via een rimpeling van tijd en ruimte, worden ze getransporteerd naar werelden buiten hun verbeelding waar ze een duistere kracht moeten trotseren. Om terug te keren naar de aarde moet Meg de kracht in zichzelf ontdekken om de duisternis te verslaan die snel het heelal omhult.

Productiemaatschappij: Big Flick Rentals, BT Industrial Supply, CAP, Industrial Light & Magic (ILM), Lidar Guys, Moving Picture Company (MPC), Proof, Walt Disney Pictures, Walt Disney Studios Motion Pictures, Whitaker Entertainment

Cast & Regisseur

Reese Witherspoon

Mrs. Whatsit
Chris Pine

Dr. Alex Murry
Zach Galifianakis

The Happy Medium
Oprah Winfrey

Mrs. Which
Ava DuVernay

Regisseur
A Wrinkle in Time poster

Nieuws over A Wrinkle in Time