compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Beach Bum

The Beach Bum

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

filmhuis, komedie

Pitch van The Beach Bum
Delen op facebook
The Beach Bum
Nederlandse première: 28-3-2019
Frankrijk, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Zwitserland, 2019, 94 min,
Moondog is de rockster onder de dichters, wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij ineens weer aan de slag. Maar al jaren staat zijn leven in het teken van drank, drugs en vrouwen, maar niet van het schrijven.
trailer en bijzonderheden over The Beach Bum
De film gaat in 'wereldpremière' één dag later dan dat die in Nederland in première gaat.
Aanloop van The Beach Bum
Regisseur Harmony Korine maakte eerder de cult-klassiekers "Springbreakers" (2012) en Gummo (1997).
Matthew McConaughey en Jonah Hill waren eerder samen te zien in The Wolf of Wall Street (2013).
BioscoopAgenda van The Beach Bum

The Beach Bum in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer Springbreakers en Gummo.

Moondog (Matthew McConaughey) is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg) is het leven één groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer het merendeel van je dagen in het teken staan van drank, drugs en vrouwen. The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer Springbreakers en Gummo. Bijgestaan door een sterrencast, brengt Korine een liefdesverklaring aan stoner comedies en aan de schoonheid van het leven.