compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
Film van de week!
MENU

The Beach Bum

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van The Beach Bum

Delen op facebook
The Beach Bum
Nederlandse première: 28-3-2019
Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zwitserland, 2019, 94 min,

Moondog is de rockster onder de dichters, wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij ineens weer aan de slag. Maar al jaren staat zijn leven in het teken van drank, drugs en vrouwen, maar niet van het schrijven.

Bekijk bij:

videoland

The Beach Bum trailer en bijzonderheden

De film gaat in 'wereldpremière' één dag later dan dat die in Nederland in première gaat.

Trailer van The Beach BumBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Beach Bumhttps://i1.ytimg.com/vi/CKwlpAtp5yY/hqdefault.jpg2019-02-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Harmony Korine maakte eerder de cult-klassiekers "Springbreakers" (2012) en Gummo (1997).
Matthew McConaughey en Jonah Hill waren eerder samen te zien in The Wolf of Wall Street (2013).

The Beach Bum - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Beach Bum in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Beach Bum zien? Koop of huur de film hier:


videoland

Dichter Moondog moet ineens weer schrijven, maar afgelopen jaren heeft hij zich alleen bezig gehouden met drank, drugs en vrouwen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer Springbreakers en Gummo.

Moondog (Matthew McConaughey) is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg) is het leven één groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer het merendeel van je dagen in het teken staan van drank, drugs en vrouwen. The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer Springbreakers en Gummo. Bijgestaan door een sterrencast, brengt Korine een liefdesverklaring aan stoner comedies en aan de schoonheid van het leven.

Productiemaatschappij: Anonymous Content, Grisbi Productions, Le, Iconoclast, Riverstone Pictures, SPK Pictures, Vice Films

Cast & Regisseur