compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Jumanji: The Next Level

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Jumanji: The Next Level

Jack Black (Bethany / Fridge) en Karen Gillan (Martha)

Jack Black (Bethany / Fridge) en Karen Gillan (Martha)

Delen op facebook
Jumanji: The Next Level
Nederlandse première: 5-12-2019
Verenigde Staten, 2019, 123 min,

De bende terug, maar het spel is veranderd. Wanneer ze terugkeren om een van hen te redden, moeten de spelers delen trotseren die onbekend zijn van dorre woestijnen tot besneeuwde bergen, om te ontsnappen aan 's werelds gevaarlijkste spel.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Jumanji: The Next Level trailer en bijzonderheden

Dit is de eerste samenwerking tussen Danny Glover en Danny DeVito sinds I'm Still Here (2010). De film breidt de wereld van Jumanji uit, omdat de personages verder gaan dan de jungleomgeving van het spel als de personages naar een woestijn en een besneeuwd berglandschap gaan.

Trailer van Jumanji: The Next LevelBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Jumanji: The Next Levelhttps://i1.ytimg.com/vi/3qGWizZdtN8/hqdefault.jpg2019-07-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De cast van de film zit vol met bekende acteurs met onder andere, Jack Black bekend van School of Rock (2003) en King Kong (2005). En ook Dwayne Johnson is te zien in de film hij is vooral bekend van Central Intelligence (2016) en Skyscraper 2018).

Recensies van Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level - Bioscopen, Tijden & Tickets

Jumanji: The Next Level in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Jumanji: The Next Level zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

Het spel gaat dit keer verder dan de jungle. De spelers moeten woestijnen en besneeuwde bergen trotseren om te ontsnappen aan het gevaarlijke spel.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

Productiemaatschappij: Hartbeat Productions, Matt Tolmach Productions, Seven Bucks Productions, Sony Pictures Entertainment (SPE)

Cast & Regisseur

Jack Black

Bethany / Fridge
Kevin Hart

Mouse Finbar / Fridge
Jake Kasdan

Regisseur