compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

actie, avontuur

Pitch van Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Dwayne Johnson (Hobbs) en Jason Statham (Shaw)
Dwayne Johnson (Hobbs) en Jason Statham (Shaw)
Delen op facebook
Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Nederlandse première: 1-8-2019
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2019, 136 min,
Politieman Luke Hobbs en de uit de gratie gevallen spion Deckard Shaw worden bij elkaar gebracht om de schurk Brixton te stoppen die het gemunt heeft op de toekomst van de mensheid. Complicatie is: Hobbs en Shaw mogen elkaar niet en Brixton is omgebouwd, versterkt en weer tot leven gebracht door allerlei cyber-genetische ingrepen, hij kan niet echt meer dood.
trailer en bijzonderheden over Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Het idee voor de spin-off rond Hobbs en Shaw ontstond op de set "The Fate of the Furious", toen het duidelijk werd dat het een zeer aanstekelijke duo was.
De broer van Luke Hobbs (Dwayne Johnson) wordt gespeeld door de worstel-superster Joe Anoa'i, in werkelijkheid een neef van Johnson.
Aanloop van Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Deze film vindt plaats twee jaar na de gebeurtenissen van Fast & Furious 8 (2017).
BioscoopAgenda van Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Fast & Furious: Hobbs & Shaw in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa.

Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht.
?De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Geregisseerd door David Leitch (Deadpool 2) en opnieuw naar een script van Chris Morgan. Geproduceerd door Chris Morgan, Dwayne Johnson, Jason Statham en Hiram Garcia. Uitvoerend producenten zijn Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith en Ainsley Davies.  Met o.a. Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en Helen Mirren.