compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Rampage: Big Meets Bigger

Rampage: Big Meets Bigger

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, avontuur, science fiction

Pitch van Rampage: Big Meets Bigger
Rampage: Big Meets Bigger filmstill
Rampage: Big Meets Bigger filmstill
Delen op facebook
Rampage: Big Meets Bigger
Nederlandse première: 12-4-2018
Verenigde Staten, 2018, 108 min,
Een wetenschappelijk experiment gaat grondig mis en een aantal dieren veranderen in afschuwelijke genetische mutanten. Apenwetenschapper Davis Okoye moet zijn fout rechtbreien en de wereld redden.
trailer en bijzonderheden over Rampage: Big Meets Bigger
De film is gebaseerd op het klassieke speelhalvideospel 'Rampage' (1986) waarbij twee spelers een gigantische aap en een gigantische salamander kunnen bedienen die een stad verwoesten.
Aanloop van Rampage: Big Meets Bigger
Dwayne Johnson speelde onder andere in Jumanji: Welcome to the Jungle (2017).
BioscoopAgenda van Rampage: Big Meets Bigger

Rampage: Big Meets Bigger in de bioscoop

Wil je Rampage: Big Meets Bigger zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Apenwetenschapper Davis Okoye (Dwayne Johnson) verandert een aantal dieren per ongeluk in gigantische mutanten, die dood en verderf zaaien. Het is aan hem om de wereld te redden.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Megaster Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Rampage: Big Meest Bigger van regisseur Brad Peyton.

De afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Terwijl deze nieuwe alfa roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was. Met naast Dwayne Johnson, de voor een Oscar® genomineerde Naomie Harris (Moonlight), Malin Akerman (tv-serie Billions), Jake Lacy (tv-serie Girls), Joe Manganiello (tv-serie True Blood), Jeffrey Dean Morgan (tv-serie The Walking Dead), P.J. Byrne (The Wolf of Wall Street), Marley Shelton (‘Solace’), Breanne Hill (‘San Andreas’), Jack Quaid (‘The Hunger Games: Catching Fire’), Matt Gerald (tv-serie ‘Daredevil’), Jason Liles (Death Note), Demetrius Grosse (tv-serie The Brave), Will Yun Lee (tv-serie Hawaii Five-O). ? ?Het scenario is van Ryan Engle en Carlton Cuse & Ryan J. Condal en Adam Sztykiel. Het verhaal is van Ryan Eagle, gebaseerd op de gelijknamige videogame.