compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Rampage: Big Meets Bigger

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Rampage: Big Meets Bigger

Rampage: Big Meets Bigger filmstill

Rampage: Big Meets Bigger filmstill

Delen op facebook
Rampage: Big Meets Bigger
Nederlandse première: 12-4-2018
Verenigde Staten, 2018, 108 min,

Een wetenschappelijk experiment gaat grondig mis en een aantal dieren veranderen in afschuwelijke genetische mutanten. Apenwetenschapper Davis Okoye moet zijn fout rechtbreien en de wereld redden.

Bekijk bij:

meJane

Rampage: Big Meets Bigger trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op het klassieke speelhalvideospel 'Rampage' (1986) waarbij twee spelers een gigantische aap en een gigantische salamander kunnen bedienen die een stad verwoesten.

Trailer van Rampage: Big Meets BiggerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Rampage: Big Meets Biggerhttps://i1.ytimg.com/vi/rDgtKfshJ50/hqdefault.jpg2018-03-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dwayne Johnson speelde onder andere in Jumanji: Welcome to the Jungle (2017).

Synopsis distributeur

Megaster Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Rampage: Big Meest Bigger van regisseur Brad Peyton.

De afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Terwijl deze nieuwe alfa roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was. Met naast Dwayne Johnson, de voor een Oscar® genomineerde Naomie Harris (Moonlight), Malin Akerman (tv-serie Billions), Jake Lacy (tv-serie Girls), Joe Manganiello (tv-serie True Blood), Jeffrey Dean Morgan (tv-serie The Walking Dead), P.J. Byrne (The Wolf of Wall Street), Marley Shelton (‘Solace’), Breanne Hill (‘San Andreas’), Jack Quaid (‘The Hunger Games: Catching Fire’), Matt Gerald (tv-serie ‘Daredevil’), Jason Liles (Death Note), Demetrius Grosse (tv-serie The Brave), Will Yun Lee (tv-serie Hawaii Five-O). ? ?Het scenario is van Ryan Engle en Carlton Cuse & Ryan J. Condal en Adam Sztykiel. Het verhaal is van Ryan Eagle, gebaseerd op de gelijknamige videogame.

Productiemaatschappij: Flynn Picture Company, New Line Cinema, Twisted Media, Wrigley Pictures

Cast & Regisseur

Dwayne Johnson

Davis Okoye
Jeffrey Dean Morgan

Agent Russell
Will Yun Lee

Agent Park
Malin Akerman

Claire Wyden
Naomie Harris

Dr. Kate Caldwell
Brad Peyton

Regisseur