compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > San Andreas

San Andreas

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

actie, drama, thriller

Pitch van San Andreas
Delen op facebook

San Andreas op TV

zaterdag 21-9-2019, 20:30 op Veronica
San Andreas
Nederlandse première: 28-5-2015
Verenigde Staten, 2015, 107 min,
Californië wordt getroffen door een alles-vernietigende aardbeving dankzij de tektonische breuklijn die door de hele staat loopt. De beving zelf vindt plaats aan de westkust van de VS maar door de hevigheid zijn de trillingen door het hele land te voelen. Ray (Dwayne Johnson) gaat samen met zijn vrouw (Carla Gugino) op zoek naar hun van hen vervreemde dochter. Maar zoals verwacht is de chaos in San Fransisco slechts het begin.
trailer en bijzonderheden over San Andreas
'San Andreas' verwijst naar de breuklijn van bijna 13.000 kilometer lang die door Californië loopt. In 1906 bracht deze breuk een aardbeving voort die San Fransisco grotendeelse verwoestte.
Aanloop van San Andreas
Dwayne Johnson, regisseur Brad Peyton en producent Beau Flynn worden in San Andreas herenigd na hun wereldwijde hit Journey 2: The Mysterious Island.
BioscoopAgenda van San Andreas

San Andreas in de bioscoop

San Andreas op TV

zaterdag 21-9-2019, 20:30 op Veronica
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je San Andreas zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 15 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Nadat een hevige aardbeving San Fransisco verwoest, gaat Ray samen met zijn vrouw wanhopig op zoek naar hun vermiste dochter. Met Dwayne 'The Rock' Johnson en Carla Gugino.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen