compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Channing Tatum

Channing Tatum

Channing Tatum: films, nieuws

 

Biografie van Channing Tatum

Channing Tatum werd geboren in Alabama en al vroeg door zijn ouders op verschillende sporten gedaan vanwege zijn onrustige gedrag.

Hierdoor ontdekte hij zijn passie voor football en kreeg een beurs om zijn talenten verder te ontplooien in West Virginia. Hij ontwikkelde daar ook zijn aanleg voor de vechtsporten Kung Fu en Gor-Chor Kung Fu.

Channing betrad de modellen wereld en kreeg klussen bij Emporio Armani, Gap, Dolce & Gabana en Nautica. Daarnaast heeft hij een aantal televisiereclames op zijn lijstje staan, o.a. voor Pepsi.

Hij begon zijn acteercarrière in 2004 in een aflevering van de televisieserie 'CSI: Miami'. Zijn eerste filmrol was in Coach Carter (2005), waarin hij een basketballer speelde. Hij speelde ook in Step Up(2006) en won een Oscar voor zijn rol in A Guide to Recognizing Your Saints (2006).

Trivia over Channing Tatum

Zijn grote doorbraak was met zijn verschijning in de videoclip van Ricky Martin's 'She Bangs', waar hij 400 dollar kreeg voor een shoot van zeven dagen.

Channing Tatum In het nieuws

In X-Men: Origins speelde Taylor Kitsch een korte rol als Gambit.

Ook Gore Verbinski trekt zich terug uit X-Men-film

Verbinski is derde regisseur die 'Gambit' verlaat

12-1-2018 Gore Verbinski is de derde regisseur die zijn handen aftrekt van de X-Men-spin-off Gambit. Volgens filmwebsite Deadline 'paste het project niet in de agenda' van de regisseur van Pirates of the Carribean. Verbinski en de belanghebbenden rond de film zouden op goede voet uit elkaar zijn gegaan.

(c) DFW

Logan Lucky recensie

Array

22-8-2017 Vier jaar nadat hij de filmwereld vaarwel zei, keert Steven Soderbergh terug naar het grote scherm met een aanstekelijke heist-komedie.

Channing Tatum bij première Logan Lucky

Rode loper uit voor Hollywoodsterren Tatum en Carolin

20-8-2017 Deze week werd Logan Lucky feestelijk gepresenteerd in Amsterdam. Onze fotograaf was erbij en fotografeerde hoofdrolspeler Channing Tatum en producent Reid Carolin (o.a. Magic Mike en 22 Jump Street).

Soderbergh ontkent terugkeer naar witte doek

Array

4-2-2016 Steven Soderbergh had enkele jaren geleden besloten om geen films meer te maken. Hij wilde alleen nog maar TV gaan doen. Nu gaan er berichten dat hij weer een film gaat maken, iets wat hij zelf ontkent op Twitter.

© 2013 Warner Bros. Entertainment Inc.

'Vulling voor de Ladies Night'

Array

1-7-2015 Drie jaar geleden kronkelden Channing Tatum en consorten zich naar een aardige box office hit in Magic Mike. Voor vervolg Magic Mike XXL mag Sodenbergh-protegé Gregory Jacobs het regiestokje overnemen. Heeft hij het stripper-genre naar nieuwe hoogten gebracht of heeft hij Magic Mike XXL gereduceerd tot ladies night vulling?

<  1234  >
Laatste filmnieuws

Channing Tatum Feiten

Channing Tatum in Dog
acteur, producent, regisseur, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren 26-3-1980
Model, acteur en producer Channing Tatum is bekend door zijn rol in Step Up (2006) en zijn modellenwerk voor o.a. Emporio Armani, Dolce & Gabani en Nautica.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

73 films in Den Haag deze week

73 films in Den Haag deze weekDe laatste filmvertoning in Den Haag is vanavond om 23:30 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl