compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

The Lost City

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Lost City

Channing Tatum (Alan / Dash) en Sandra Bullock (Loretta / Angela)

Channing Tatum (Alan / Dash) en Sandra Bullock (Loretta / Angela)

Delen op facebook
The Lost City
Nederlandse première: 14-4-2022
Verenigde Staten, 2022, 110 min,

In The Lost City droomt schrijfster Loretta Sage van de meest exotische oorden waar haar held Dash avonturen beleeft. In werkelijkheid verlaat ze haar huis nooit. Ze moet nu echt op signeer-toer en wordt vergezeld door het cover-model — dat zich inmiddels vereenzelvigt met Dash. Wanneer een miljardair Loretta in een zoektocht naar een verloren schat manipuleert. Moet cover-model Alan laten zien wat hij waard is. Een bizarre avontuur in de jungle ontspint zich.

Bekijk bij:

The Lost City trailer en bijzonderheden

De titel van de film is eerder gebruikt door Andy Garcia voor The Lost City (2005) en het gegeven lijkt op die van Romancing the Stone (1984), waarbij een teruggetrokken schrijfster in een avontuur belandt.

Trailer van The Lost CityBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Lost Cityhttps://i1.ytimg.com/vi/eLGTZxJldzw/hqdefault.jpg2022-04-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur-broers Aaron en Adam Nee vielen voor het eerst op met hun debuut in 2006 met — niet in Nederland uitgebrachte — "The Last Romantic" en hebben sindsdien vooral naam gemaakt als regisseurs van tv-films en serie-afleveringen. Broer Adam Nee is te zien als acteur in al hun eigen films, maar ook in andere film en tv-series.

The Lost City - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Lost City in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Lost City zien? Koop of huur de film hier:De mediaschuwe schrijfstere Loretta Sage (Sandra Bullock) gaat eindelijk eens op promotietour en wordt vergezeld door haar cover-model (Channing Tatum) — die iets te veel in zijn rol op gaat — wanneer ze in een onverwachte avontuur belanden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken. De held van haar verhalen wordt op de cover belichaamd door Alan (Channing Tatum), die ook in het echt helemaal opgaat in zijn rol van “Dash”. Als ze samen met Alan op promotietoer is voor haar nieuwste boek wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat ze hem kan leiden naar de oude schat van de Verloren Stad uit haar laatste verhaal. Alan grijpt zijn kans om te bewijzen dat hij niet alleen in de boeken, maar ook in het echte leven een held is en gaat achter haar aan om haar te redden. Tijdens een spectaculair avontuur in de jungle, moeten de twee tegenpolen wel samenwerken om te overleven en om de oude schat te vinden voor die voorgoed verloren gaat.

Productiemaatschappij: 3dot productions, Exhibit A, Fortis Films, Paramount Pictures (presents)

Cast & Regisseur

Channing Tatum

Alan / Dash
Sandra Bullock

Loretta / Angela
Daniel Radcliffe

Abigail Fairfax
Adam Nee

Regisseur
Aaron Nee

Regisseur
The Lost City poster

Nieuws over The Lost City