compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 28-5 t/m 3-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 21 2009

Box Office Update - week 21 2009

Night at the Museum 2 haalt het niet bij Angels & Demons.

Night at the Museum 2 behaalt tweede plek. Fighting belandt daaronder op de derde plek, maar Angels & Demons behoudt de eerste plaats.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dit weekend behield Angels & Demons zijn eerste plaats. De film heeft in twee weken al bijna drie miljoen euro opgehaald. Night at the Museum 2 kon de Dan Brown verfilming niet verslaan en belandde op de tweede plek. Onder Night at the Museum 2 behaalde Fighting met Channing Tatum de derde plek.

Star Trek zakte twee plaatsen naar de vierde en 17 Again zakte één plaats naar de vijfde plaats. X-Men Origins: Wolverine zakte drie plaatsen en He's Just Not That Into You belandde daaronder op de zevende plaats. Op de drie laatste plaatsen staan nu respectievelijk The Reader, Coraline en Sunshine Cleaning.

Donderdag zal Duplicity in veertig zalen draaien. In de misdaadthriller over twee bedrijfsspionnen die hun bazen een loer draaien spelen Julia Roberts en Clive Owen de hoofdrol. We berichtten eerder al over de voorpremière van Coco avant Chanel. Vanaf donderdag gaat de film met Audrey Tautou in de hoofdrol officieel in première. De film is een biopic over de oorsprong van Chanel, het wereldberoemde mode-imperium.

In de komedie I Love You, Man gaat een vriendloze aanstaande bruidegom op zoek naar een een geschikte best man voor zijn bruiloft. De Japanse film "Departures", de inzending voor de Oscars, gaat over een cellist die terugkeert naar zijn geboortedorp omdat hij zijn baan is kwijtgeraakt.
Drie bioscopen laten deze week Rocco e i suoi fratelli uit 1960 nog een keer zien. Dit grandioze melodrama, waarmee regisseur Visconti zijn reputatie vestigde van meesterregisseur van jonge acteurs, vertelt het verhaal over de hopeloze verpaupering van een familie immigranten uit Zuid-Italië in de grijze arbeiderswijken van het geïndustrialiseerde Milaan.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.