Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 19-4 t/m 25-4
WEB | mobiel
Film van de week
MENU
Home > Films > Smallfoot

Smallfoot

animatie, familiefilm, fantasy, komedie, musical

Filmtrailer van Smallfoot
SmallfootT zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens.
Smallfoot
Nederlandse première: 3-10-2018
Verenigde Staten, 2018,

Synopsis distributeur

Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. SmallfootT zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze 'Smallfoot' brengt hem roem én een kans bij het meisje van zijn dromen. Maar ook zorgt het voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen. De film is geregisseerd door Karey Kirkpatrick, Annie Award-winnaar van Over the Hedge en Annie genomineerde voor de scenario’s van Chicken Run en James and the Giant Peach.

De Engelsetalige stemmencast van Smallfoot bestaat uit Channing Tatum (The LEGO® Batman Movie, de Jump Street-films) als Migo, de Yeti. JameCorden (Trolls, The Emoji Movie) is te horen als Smallfoot, Percy. Daarnaast bevat de film de stemmen van Zendaya (Spider-Man: Homecoming), Common (Selma), LeBron James (Space Jam 2), Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Danny DeVito (The Lorax Oscar® genomineerd voor Erin Brockovich), Yara Shahidi (tv-serie Black-ish), Ely Henry (tv-serie Justice League Action) en Jimmy Tatro (22 Jump Street).
BioscoopAgenda van Smallfoot

Smallfoot in de bioscoop