compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Hail, Caesar!

Hail, Caesar!

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweld

drama, komedie, musical

Pitch van Hail, Caesar!
Josh Brolin (Eddie Mannix)
Josh Brolin (Eddie Mannix)
Delen op facebook
Hail, Caesar!
Nederlandse première: 18-2-2016
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2016, 106 min,
Eddie Mannix (Josh Brolin) moet in het Hollywood van de jaren vijftig ervoor zorgen dat een filmproductie op rolletjes loopt. Als de hoofdrolspeler (George Clooney) wordt ontvoerd moet hij hem redden.
trailer en bijzonderheden over Hail, Caesar!
Het idee achter deze film ontstond al in 2004. Al die tijd was het de bedoeling dat George Clooney de hoofdrol zou spelen.
Aanloop van Hail, Caesar!
De Coen-broers hebben voor hun nieuwste film een enorme cast weten te strikken waarbij ze al vaker samenwerkten met Josh Brolin, George Clooney en Frances McDormand.
Onze recensie
***1/20

Hail, Caesar! recensie

(c) Universal
De gebroeders Coen dansen als Gene Kelly heen en weer over de lijn tussen parodie op en ode aan het Hollywood van net na de Tweede Wereldoorlog en brengen daarbij flarden uit klassieke genres samen tot een uiterst vermakelijke meta-komedie over cinema, geloof en het communisme. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Hail, Caesar!

Hail, Caesar! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hail, Caesar! zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 5 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Eddie Mannix moet in het Hollywood van de jaren vijftig ervoor zorgen dat een filmproductie op rolletjes loopt. Als de hoofdrolspeler wordt ontvoerd moet hij hem redden. Nieuwe film van Coen-broers met sterrencast.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen