compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: The Golden Circle

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

actie, avontuur, komedie

Pitch van Kingsman: The Golden Circle
Kingsman: The Golden Circle: Channing Tatum
Kingsman: The Golden Circle: Channing Tatum
Delen op facebook
Kingsman: The Golden Circle
Nederlandse première: 21-9-2017
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2017, 141 min,
Kingsman is een geheime organisatie in Groot-Britannie die de wereld veilig moet houden. Als The Kingsman hun hoofdkwartier verliezen komen ze erachter dat er in Amerika Statesman actief is, een vergelijkbare organisatie. De twee organisaties moeten samenwerken.
trailer en bijzonderheden over Kingsman: The Golden Circle
Een groot deel van de cast van de eerste film keert terug in deze film. Nieuw zijn Julianne Moore, Channing Tatum en Jeff Bridges.
Aanloop van Kingsman: The Golden Circle
Dit is het vervolg op de film Kingsman: The Secret Service. Die film was onverwacht een groot succes.
BioscoopAgenda van Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: The Golden Circle in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kingsman: The Golden Circle zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Kingsman is een geheime organisatie in Groot-Britannie die de wereld veilig moet houden. Als The Kingsman hun hoofdkwartier verliezen komen ze erachter dat er in Amerika een vergelijkbare organisatie actief is. Met Taron Egerton.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman – een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden.

In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman, een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy...