compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Kingsman: The Golden Circle

****0
Waardering: 4/5

Meningen over de film Kingsman: The Golden Circle

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

actie, avontuur, komedie

Kingsman: The Golden Circle filmstill
Geef ook je mening over Kingsman: The Golden Circle
1 Mening over Kingsman: The Golden Circle
Leo123
Leo123
23-9-2017

"Grappig en geweldadig"
Gezien in: Pathé Tuschinski, Amsterdam d.d. 22-9-2017

Grappig en gewelddadig, of grappig gewelddadig. als je de eerste film gezien hebt is deze niet erg verrassend, wel amusant om naar te kijken.

Waardering:  ***00

Synopsis distributeur
In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman – een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden.

In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman, een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy...