compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU

Magic Mike's Last Dance

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch

In Magic Mike's Last Dance is Mike blut, na het mislukken van een zakelijke deal. Hij neemt barman-klusjes aan in Florida. Een rijke socialite lokt hem lokt naar Londen, waar hij wederom het podium moet bestijgen
Delen op facebook
Magic Mike's Last Dance
Nederlandse première: 9-2-2023
Verenigde Staten, 2023, 112 min,

Magic Mike's Last Dance trailer en bijzonderheden

De Britse Thandiwe Newton was oorspronkelijk gecast als de vrouwelijke hoofdrol en had al meerdere scènes opgenomen toen ze vanwege familie omstandigheden moest stoppen. Salma Hayek verving haar en nam haar scènes opnieuw op.

Regisseur Steven Soderbergh keert na de eerste film terug in de franchise. Gregory Jacobs was de regisseur van de tweede film.

Trailer van Magic Mike's Last DanceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Magic Mike's Last Dancehttps://i1.ytimg.com/vi/_m3BCxFnbOg/hqdefault.jpg2022-11-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste film van Steven Sodenbergh die hij exclusief in de bioscoop heeft uitgebracht sinds Unsane (2018). Eerder kreeg The Laundromat (2019) een theatrale release van 3 weken voordat het in première ging op Netflix.

Magic Mike's Last Dance - Bioscopen, Tijden & Tickets

Magic Mike's Last Dance in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Vlak voor Valentijnsdag komt het derde deel van de Magic Mike-filmreeks uit, de muzikale komedie Magic Mike’s Last Dance. Het creatieve team achter de eerste film, die alom geprezen werd door zowel critici als bezoekers, is weer bij elkaar gekomen om opnieuw een magische beleving te creëren. Channing Tatum neemt de rol van Mike Lane weer op zich, wederom onder regie van Steven Soderbergh met een script van Reid Carolin, die ook de eerste twee films schreef. Naast Tatum is Salma Hayek Pinault (“House of Gucci”, “Hitman’s Wife’s Bodyguard”) ook in een hoofdrol te zien. "Magic" Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

Productiemaatschappij: Warner Bros.

Cast & Regisseur