compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU

The Lego Movie

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van The Lego Movie

The Lego Movie

The Lego Movie

Delen op facebook
The Lego Movie
Nederlandse première: 12-2-2014
Australië, Verenigde Staten, 2014, 100 min,

Emmett is een doodgewoon Lego-poppetje die per ongeluk wordt aangezien voor een held. Hij moet het schrikbewind van President Business omver zien te werpen. Hij is echter alles behalve voorbereid.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

The Lego Movie trailer en bijzonderheden

Dit is de eerste keer dat er een bioscoopfilm uitkomt met Lego-poppetjes. Het internet staat echter vol met korte filmpjes waarin Lego-poppetjes figureren. Sommige mensen bootsen er complete speelfilms zoals Lord of the Rings mee na.

Trailer van The Lego MovieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Lego Moviehttps://i1.ytimg.com/vi/7yIWifibZc8/hqdefault.jpg2014-02-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Phil Lord en Chris Miller zijn een duo dat altijd samenwerken. Eerder maakte ze onder andere "Cloudy With A Chance of Meatballs.

The Lego Movie - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Lego Movie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Animal Logic, Golden Village Pictures, LEGO, Lin Pictures, Vertigo Entertainment, Village Roadshow Pictures, Warner Bros., Warner Bros. Entertainment

Cast & Regisseur

Nieuws over The Lego Movie