compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Shazam!

Shazam!

****0
Waardering: 4/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

actie, avontuur, fantasy, science fiction

Pitch van Shazam!
Jack Dylan Grazer (Freddy Freeman) en Zachary Levi (Shazam)
Jack Dylan Grazer (Freddy Freeman) en Zachary Levi (Shazam)
Delen op facebook
Shazam!
Nederlandse première: 4-4-2019
Verenigde Staten, 2019, 132 min,
De wees Billy Batson krijgt bovenmenselijke krachten van de tovenaar Shazam, zodat Captain Marvel kan worden en het op kan nemen tegen de kwade krachten van de wereld. Er is maar één probleem ook in een nieuw gedaante blijft Billy een 14-jarige.
trailer en bijzonderheden over Shazam!
Captain Marvel heeft de wijsheid van Solomon, de kracht van Hercules, het uithoudingsvermogen van Atlas, de macht van Zeus, de moed van Achilles en de snelheid van Mercurius.
Aanloop van Shazam!
David F. Sandberg regisseerde eerder o.m. Lights Out (2016) en Annabelle: Creation (2017).
BioscoopAgenda van Shazam!

Shazam! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door één woord te roepen: Shazam! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam komt tot leven in deze volwassen versie van zichzelf door te doen wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee maken! Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).