compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

The Iron Claw

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

The Iron Claw is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst en de ondergang van de bekende worstelaarsfamilie Von Erich.
Delen op facebook
The Iron Claw
Nederlandse première: 15-2-2024
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 133 min,

The Iron Claw trailer

Trailer van The Iron ClawBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Iron Clawhttps://i1.ytimg.com/vi/XC6GFh8BqKc/hqdefault.jpg2023-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Iron Claw - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Iron Claw in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Iron Claw zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Iron Claw is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst en de ondergang van de bekende worstelaarsfamilie Von Erich. Onder leiding van het bewind van vader Fritz bestormen de onafscheidelijke broers Kerry, Kevin, Mike en David de wereldtop van het show-worstelen in de jaren tachtig. Hoewel het hen in de ring voor de wind gaat, lijkt er een buiten de ring een ware Von Erich-vloek te heersen, en wordt de weg naar eeuwige roem omgeven door ondraaglijke persoonlijke tragedies. The Iron Claw is een hartverscheurende familieverhaal over (giftige) mannelijkheid, de competitieve drang om de top te bereiken en het uiteenvallen van dromen. De ensemble cast bestaat onder andere uit Zac Efron ('The Greatest Showman', Baywatch'), Jeremy Allen White ('The Bear') en Harris Dickinson ('Triangle of Sadness'), die allen een enorme fysieke transformatie ondergingen voor hun rol. Andere rollen worden vervuld door Holt McCallany ('Sully', The Ice Road) en en Lily James ('Baby Driver', 'Whats Love Got to Do With It?), en de regie is in handen van Sean Durkin ('The Nest', 'Martha Marcy May Marlene).

Productiemaatschappij: A24, ACC, Access Entertainment, BBC Films, House Productions

Cast & Regisseur

Zac Efron

Kevin Von Erich
Harris Dickinson

David Von Erich
Holt McCallany

Fritz Von Erich
Glen Warner

VIP Ticket Holder
The Iron Claw poster