compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Greatest Showman

The Greatest Showman

****0
Waardering: 4/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

biografie, drama, filmhuis, musical

Pitch van The Greatest Showman
The Greatest Showman: Zac Efron (Phillip) en Hugh Jackman (P.T. Barnum)
The Greatest Showman: Zac Efron (Phillip) en Hugh Jackman (P.T. Barnum)
Delen op facebook
The Greatest Showman
Nederlandse première: 4-1-2018
Verenigde Staten, 2017, 99 min,
Musical over P.T. Barnum, een showman die een tijdlang als de beroemdste Amerikaan ter wereld werd beschouwd. Hij creëerde een rariteitencircus dat 'The Greatest Show on Earth' heette.
trailer en bijzonderheden over The Greatest Showman
Het circus dat P.T. Barnum oprichtte, sloot in mei 2017 haar deuren definitief. De redenen waren verminderde bezoekersaantallen en protesten van dierenactivisten.
Aanloop van The Greatest Showman
Dit is het regisseursdebuut van Michael Gracey. Hij heeft eerder een muziekregistratie van Will Young geproduceerd.
BioscoopAgenda van The Greatest Showman

The Greatest Showman in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden.

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.
De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar®winnaars Benj Pasek en Justin Paul ‘La La Land). Met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol. De overige rollen worden vertolkt door Zac Efron, Oscar® genomineerde Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.