compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

The Greatest Showman

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van The Greatest Showman

Zac Efron (Phillip) en Hugh Jackman (P.T. Barnum)

Zac Efron (Phillip) en Hugh Jackman (P.T. Barnum)

Delen op facebook
The Greatest Showman
Nederlandse première: 4-1-2018
Verenigde Staten, 2017, 99 min,

Musical over P.T. Barnum, een showman die een tijdlang als de beroemdste Amerikaan ter wereld werd beschouwd. Hij creëerde een rariteitencircus dat 'The Greatest Show on Earth' heette.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

The Greatest Showman trailer en bijzonderheden

Het circus dat P.T. Barnum oprichtte, sloot in mei 2017 haar deuren definitief. De redenen waren verminderde bezoekersaantallen en protesten van dierenactivisten.

Trailer van The Greatest ShowmanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Greatest Showmanhttps://i1.ytimg.com/vi/8AUSJd3KnHQ/hqdefault.jpg2017-06-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is het regisseursdebuut van Michael Gracey. Hij heeft eerder een muziekregistratie van Will Young geproduceerd.

The Greatest Showman - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Greatest Showman in de bioscoop

Synopsis distributeur

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden.

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.
De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar®winnaars Benj Pasek en Justin Paul ‘La La Land). Met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol. De overige rollen worden vertolkt door Zac Efron, Oscar® genomineerde Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, 20th Century Fox de Argentina, Arri Rental, Chernin Entertainment, Direct Dimensions (DDI), Moving Picture Company (MPC), TSG Entertainment, Twentieth Century Fox Film Corporation

Cast & Regisseur

Hugh Jackman

P.T. Barnum
Michelle Williams

Charity Barnum
Zac Efron

Phillip
The Greatest Showman poster