Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 15-3 t/m 21-3
WEB | mobiel
Film van de week - Tomb Raider
MENU

The Greatest Showman

****0
Waardering: 4/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film The Greatest Showman

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

biografie, drama, filmhuis, musical

Wil je The Greatest Showman zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Musical over P.T. Barnum, een showman die een tijdlang als de beroemdste Amerikaan ter wereld werd beschouwd. Met Hugh Jackman.Meer films op DVD / BR

Solden
Synopsis distributeur
The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden.

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar®winnaars Benj Pasek en Justin Paul ‘La La Land). Met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol. De overige rollen worden vertolkt door Zac Efron, Oscar® genomineerde Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.