compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 17 2009

Box Office Update - week 17 2009

17 Again op nummer één

28-4-2009 Zac Efron stoot Vin Diesel van de troon. Enige andere nieuwkomer is deze week Beverly Hills Chihuahua.

Delen op facebook

Zac Efron schitterde afgelopen weekend in 17 Again. In de komedie van de scriptschrijver van How to Lose a Guy in 10 Days, wordt een 36-jarige man op een dag wakker in het lichaam van een 17-jarige. Fast & Furious zakte hierdoor één plek.

Alle andere films zakten ook één plek, waardoor de komede He's Just Not That Into You op de derde, Knowing op de vierde, drama The Reader op de vijfde, animatie Monsters vs. Aliens op de zesde, actiefilm The International op de zevende en blockbuster Slumdog Millionaire op de achtste plaats belandden.

Op de negende plaats staat deze week Beverly Hills Chihuahua. In de familiefilm volgen we de chihuahua Chloe die verdwaald is in de straten van Mexico en voor een veilige thuiskomst afhankelijk is van een herder en een pup. The Uninvited behoudt de tiende plaats.

Deze week is het vrij rustig. Er komen maar twee nieuwe films uit. Hugh Jackman speelt in X-Men Origins: Wolverine, over het verleden van X-Man Wolverine. De film is een prequel op de eerste X-Men film. In het waargebeurde The Haunting in Connecticut belandt een familie in een huis waar in het verleden spirituele sessies werden gehouden.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.