compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Long Shot

Long Shot

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

komedie, romantiek

Pitch van Long Shot
Charlize Theron (Charlotte Field) en Seth Rogen (Fred Flarsky)
Charlize Theron (Charlotte Field) en Seth Rogen (Fred Flarsky)
Delen op facebook
Long Shot
Nederlandse première: 13-6-2019
Verenigde Staten, 2019, 124 min,
Charlotte Field bereidt zich voor op het presidentschap. Wanneer zij haar oude jeugdliefde Fred Flarsky weer tegenkomt wil ze die graag dichtbij zich houden. Fred is echter vrijgevochten journalist en een probleemmagneet. Charlotte's campagne wordt al snel op de proef gesteld.
trailer en bijzonderheden over Long Shot
De lichtblauwe retro colbert die Seth Rogan draagt in de film heeft de opdruk "Looise A.V.", de AV staat voor Atletiek Vereniging, en werd gedragen in de jaren '80 en gesponsord door de teloorgegane Belgische bank ASLK.
Aanloop van Long Shot
Jonathan Levine werkt als scenarist en regisseur, hij maakte eerder The Wackness (2008), 50/50 (2011) en Snatched (2017).
BioscoopAgenda van Long Shot

Long Shot in de bioscoop

Synopsis distributeur
Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor ... nou ja, eigenlijk alles. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen. De twee hebben absoluut niets gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was. Als de twee elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen is Charlotte gecharmeerd van Fred’s zelfspot en de herinneringen aan haar jeugdige idealisme. Terwijl Charlotte zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze, tot ontsteltenis van haar vertrouwde adviseurs, Fred impulsief in dienst als haar speechwriter. Hun onmiskenbare chemie leidt tot een affaire terwijl ze in allerlei gevaarlijke, hilarische en bizarre situaties verzeild raken. Maar de zorgeloze loslippigheid van Fred, uit het verleden en het heden, zouden haar kandidatuur kunnen doen stranden voordat de campagne goed en wel begonnen is ...