compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Kung Fu Panda

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

Delen op facebook
Kung Fu Panda
Nederlandse première: 9-7-2008
Verenigde Staten, 2008, 92 min,

Po de Panda is het meest luie dier dat leeft in de Valley of Peace in China. Als het leven van de dieren daar echter bedreigd wordt door een kwade sneeuwpanter, wendt Po zich tot kung fu om de vallei te beschermen.

bijzonderheden

De vechtstijlen die de hoofdpersonages (Kraanvogel, Bidsprinkhaan, Tijger, Aap en Adder) gebruiken, komen overeen met de stijlen die gebruikt worden in de Chinese vechtkunst.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regiedebuut voor het duo Mark Osborne en John Stevenson. Osborne werkte mee aan The SpongeBob SquarePants Movie. Stevenson was storyboard artist bij onder meer Madagascar en Shrek.

Recensies van Kung Fu Panda

Kung Fu Panda - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kung Fu Panda in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kung Fu Panda zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

Animatiefilm over de luie Panda Po (stem van Jack Black), die leeft in de Vredesvallei in China. Als het leven van de dieren daar bedreigd wordt door een kwade sneeuwpanter, wendt Po zich tot kung fu om de vallei te beschermen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Absolute Rentals, China National Symphony Orchestra, DreamWorks Animation, Pacific Data Images (PDI), Paramount Pictures, PDI DreamWorks, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Seth Rogen

Master Mantis
Mark Osborne

Regisseur
Kung Fu Panda poster

Nieuws over Kung Fu Panda